Copak je to asi za knihu?
Jestli to má něco společného s chemií (alchymií), tak mě napadá jen Slaná vůně přílivu nebo Vůně mořské soli. Paprťála!
Vždyť hlavní hrdina tam cestoval :-)
Text příspěvku byl upraven 30.09.14 v 20:17
nénéné. Teda jako chápu že citací z film jsem to na tomto webu asi vzala za špatný konec, takže jinak: letos se celkem slušně urodily a být to na Moravě, určitě by jen tak bez užitku nehnily pod stromem...
Dudu: Cestoval, cestoval, ale v názvu je důležitá i ta cesta
Text příspěvku byl upraven 30.09.14 v 20:11
Dudu, já se picnu! Našla jsem ve své paměti tolik synonym klíčníka, jenom "strážného" ne! Kde byl? :=)))
Koka, tento strážný je prý úplně vedle :-)
tenaxi, to už mě opravdu žádné legrace :-)
Dudu, chce to posilnit se, dát si něco se zelím a šesti a ono to přijde samo.
klíčníka bych viděla jako Petra, ale že by měl v nějakém názvu knihy něco společného s husou?
A máme ho, rošťáka jednoho. Ani jsem nečekal, že bude tak vypečenej. Dudu jede...
Tenaxi, nejedu, protože hlavní průlom udělala reader.007. Já jsem to jen doladil. reader.007, dej se do díla :-)
Text příspěvku byl upraven 01.10.14 v 18:32
to je od tebe velmi gentlemanské dudu, ale již držím strategickou pozici u diskuze s neznámou postavou a protože jediný kdo se se mnou pouští do klání je pajonek a hledaná postava jest naprosto mimo jeho obvyklou literaturu, budu ho mučit asi ještě dlouho, pročež se odhodlám odhodit žolíka, padni komu padni ♥
Mě hlavně nenapadlo, že to může zajít až do křesťanství. Tenax je ale lišák :-)
Vložit příspěvek