Copak je to asi za knihu?
Tak už někdo něco zadejte, Koka je odpojená. Nebo něco zase zadám já a to nebude žádná sranda...
dobrá, než dojde, tak zatím něco lehkého : výměnou jednoho písmenka za jiné hledáme vysoce postaveného důstojníka na lodi.
Text příspěvku byl upraven 01.10.14 v 19:36
Tak si dáme něco pro pamětníky:
Objasnění toho, jak byl zničen popový zpěvák.
Nevedou, autorsky i pěvecky zůstáváme doma. Pokud jde o knihu, jdeme hodně do minulosti...
Orfeus v podsvětí (?)
Oprava: Orfeus, muž, který se ohlédl
Text příspěvku byl upraven 01.10.14 v 21:20
Že jsem dobrák od kosti, přidám další nápovědu. Zpěvák nemá s knihou nic společného, jen se v názvu vyskytuje. A zadání v podstatě kopíruje tvar názvu knihy.
Ne ne, jak už jsem napsal výše, jdeme hodně daleko do minulosti, vůbec nejde o zpívání.
Amen! Chudák Viktor. A já se jdu ukrýt do lesů, protože už mě na tohle vlákno nepustíte, nebo mě budete komentovat slovy vytečkovávanými.
Ale vážně, to je nádherná kniha, která stojí za přečtení.
Tenaxi, nezapomeň se ukrýt hodně hluboko do lesa :-)
Zase jedno písmenko opustilo název, na jeho místo přišlo jiné, načež z toho vylezl vládce zbytečného povídání.
pajonek na šachách, tenax prchne do lesů... a kdo si tu se mnou bude hrát? :´-(
reader.007, vyber si jiného panovníka, toho zachovej a všímej si spíš těch řečí okolo :-)
I "králové" si rádi hrajou a tak si dáme jednu skládanku:
barva zápor mnoho
Hrozně, pro houby není vidět les :-). Samozřejmě skládanka je správně, tak předávám slovo.
Aj ja sa mám hrozne, postihla ma tragédia. Pokazila sa nám ľadnička.
Návod na vykonání neproveditelného zvěrolékařského zákroku.
Text příspěvku byl upraven 02.10.14 v 13:39
Naias, neznám většího neštěstí. Budeš muset zatnout zuby, než ji servisák nakopne(opraví).
Vložit příspěvek