Filosofování pod starým mohutným dubem
Naias: Na Mojmíka asi taky dojde, ale až později. Už jsem trochu přefrýbovanej. :-)
Eicheriku - mně se Docent taky líbí, teď nás udržují v napětí, ale neboj, dobře to dopadne, teda aspoň si myslím :-)
Prvok, šampon . . . už jsem viděla na Netflixu a bylo to dobrý, ale knížku bych asi nečetla, pro mě dělají hodně ti herci
keri.H - Budějky taky chválím, hlavně čekám, jestli bude něco od nás z Písku?
Na stole mi přistála dvojice knih. Spousta malých darebáků - to mě moc neláká. A na konci aleje od Valji Stýblové. Do toho se asi pustím. :-)
Marika: Máma dělá průběžně čistku v knihovně a já jí těch vyřazených knih zbavuji. :-)
Tak to jo, já to mám takhle se ségrou, když vyřazuje, leží mi to doma dlouho, než se do nich pustím, nebo je pošlu dál.
Milé čtecí kamarádky a kamarádi, kde se dnes v knižním světě nacházíte? Já jsem na Žižkaperku v druhé polovině sedmdesátých let minulého století (Dušebraní). :-) Jsem mezi samejma máničkama a je to strašně sprostý. :-D Čtenáři to přirovnávají k Pelcovu ... a bude hůř, mně to spíš přijde jako pikantnější Šabachův Občanský průkaz. :-)
Od pátku do neděle budu mj. ve světě internetu, v 11. stol. s „vikingem" Thorgilem, na plese s londýnskou aristokracií... Rozečetla jsem další detektivku s Otou Finkem.
Text příspěvku byl upraven 18.02.23 v 23:12
No, já jsem znovu v OASISu s Ready Player Two. Koukala jsem, že Keri.H dala čtyři hvězdy. Já jsem zatím spokojená :)
Text příspěvku byl upraven 18.02.23 v 14:44
Jsem v Berlíně s Dívkou odtamtud v roce 1938, ona je reportérka z Londýna, ale jsem teprve na začátku.
Lenka.Vílka: Jo mě tam nějaký věci vadily. Hlavní je, že zatím spokojenost. :)
Já se teď pohybuji ve škole, kde má vybuchnout bomba.
Byla jsem včera se Šinklem na jedné planetě, ale nemůžu říct na které. To bych to totiž zkazila těm, co to budou číst :-) A dneska plánuju pokračovat ve čtení Chvíle před koncem a vlastně vůbec nevím, kde se to odehrává... hmm... takže jsem ani neodpověděla na otázku :-)))
Cestuji po sibiřských ostrovech, po Aljašce a severu Kanady, převážím zboží a lovim zvěř s Janem Welzlem .
Lenka.Vílka: Koukám, že Ready Player Two se ti líbilo. :)
Jinak hezký obrázek.
Keri.H: jo. Jenom jsem doufala, že to Wade nakonec zmáčkne :D ale co se ukuchtilo na konci? No, napadlo mě hned na začátku, že tu loď využijí, jenom ne takhle...
Děkuji, zaujal mě na první pohled :)
Text příspěvku byl upraven 20.02.23 v 17:11
Lenka: Pěknej jelen. Trochu mě to zmátlo. Říkal jsem si, kdopak to k nám pod dub novej zavítal. :-)
Dneska jsem si byla vyzvednout v knihovně rezervaci Člověk za oponou, už se na knihu těším. :) Úspěch je, že jsem si vyzvedla jen tu rezervaci. :)
S knihovníkem jsme tam pak probírali e-knihy, protože tam viděl, že mám půjčené, tak se ptal, jestli vše funguje.
Text příspěvku byl upraven 20.02.23 v 20:11
Marthas: Mně šlo o to, že jsem tam měl obodovaná alba. Ve chvíli, kdy se objevilo nějaké staré album (reedice, bazar...), tak jsem se se podíval a hned jsem věděl, jak jsem ho obodoval a tudíž, jestli ho chci. :-) U jednoho alba si ho prostě znovu poslechnu, ale když se jich objeví více najednou, tak je to časově náročné. :-)
Eicheriku - určitě napíšu
keri.H - obdivuji, když jsem si šla pro 2 rezervace min. týden, hned jsem k tomu přibalila další dvě knížky. Knihovnice na mě často tak koukají vyděšěné se slovy máte doma 15 knih, z toho 6 rezervací, chcete vytisknout lísteček a já že ne , že se dívám na své čtenářské konto na internetu, tak to se uklidní a jsou spokojené a já to vždy přinesu do termínu, většinou přečtené :-)
Kvíz z češtiny https://1url.cz/ErXUD
9/10, zatracená hora :)
Text příspěvku byl upraven 22.02.23 v 12:03
Od 5.3 začíná na Nově druhá série krimi seriálu Odznak Vysočina. Určitě kouknu, první série mě bavila. :)
Vložit příspěvek