Filosofování pod starým mohutným dubem
když vidí, ž je to o broukovi, asi se jim jen vybavil Ferda Mravenec.. tak jako tak je to moc dobrá detektivka tzv drsné školy. Chandler a spol a dnes reklama na jakousi banku... neváhej a pujč si to.,
Text příspěvku byl upraven 29.03.18 v 15:46
R.E.M.: Kočičího detektiva vyzkouším. Dal jsem si ho do seznamu. :-) Ale nejprve se pustím do "seriózních" detektivů. :-D
encyklopedie: Chandlera už mám na seznamu. Ale v tuto chvíli jsem nejvíce zvědavej na Deavera a Cartera. Neboli na Lincolna Rhyma a na Roberta Huntera. :-)
encyklopedie: Co se týče Huntera, přečtu si první díl a jestli to na mě bude moc silnej tabák, tak už do dalších dílů nepůjdu. Jsem zvědavej, jak to na mě bude působit. :-)
Akorát si ho budu muset nechat "stáhnout", ale to není žádný problém. :-)
Už se blíží spuštění nového kanálu Prima Krimi. Tak jsem na něj zvědavej. :-)
http://www.televizniweb.cz/wp-content/uploads/2018/02/Prima-krimi.jpg
Text příspěvku byl upraven 29.03.18 v 20:30
Eicheriku, já si od toho moc neslibuji - ty filmy jedou stále dokola - na všech kanálech...
Nejsem televizní maniak. Moc pořadů nesleduji. Naposledy to byl Dabing Street. Většinou sleduji českou tvorbu. Jediný kanál, který mi přijde zajímavý je CS film, ale ten bohůmžel nemám. :-)
Tak, na Velikonoce jsem si vypůjčila mj. Pražský hřbitov.
Neuvěřitelné - Drsného brouka, detektiva Francise i ovečky mají v naší knihovně. Bezva. Neprodleně jsem je vložila do svých seznamů plánovaných výpůjček. .
Bubka: Akorát mi uniklo, kdo je Felix. ?
Eicherik: Podám zprávu. ;-).
... A navíc si dám i závazek, že ke knize napíšu i komentář. :-)
mlouvám se, ale rychleji myslím, než píšu, bohužel,. datluju, proto nutím syna, aby zkoušel portál Nedatluj, ke se učí psát všema deseti. F elidae a kocour Francis se stali Felixem.
bubka: Díky za vysvětlení. Všechny zmíněné detektivy vč. drsného broučka už mám vložené ve svém seznamu knih. (Vážně jsem nečekala, že všechny budou mít v naší knihovně.)
Mimochodem, drsnému broučkovi to na obale knihy prudce sluší. :)
Text příspěvku byl upraven 29.03.18 v 23:04
I já se přidávám k přání - požehnané velikonoce.
U nás ovce detektivy nemají, škoda, ty bych zkusila. Kočičáky jsem si dala na seznam. Díky za tipy.
Přátelé, musím se přiznat, odkládám Pražský hřbitov, zásek a konec a končí mi výpůjční lhůta. Nedočítám a nehodnotím. Čas šetřím pro jiné knihy, třeba právě teď Naslouchač.
Text příspěvku byl upraven 30.03.18 v 07:41
Krásné Velikonoce všem pod dubem ... i za dubem.
Text příspěvku byl upraven 30.03.18 v 07:40
denib: vypadá to hodně dobře, jsem za 100 stránkou a těším se, až mě dneska dítka nechají se začíst.
Už jsem přála včera v hudbě - ale znovu - pěkné svátky všem lidem dobré vůle
...další kočičí .....binýsek zná
https://www.databazeknih.cz/knihy/tri-pripady-a-jim-qwilleran-100552
Vložit příspěvek