Filosofování pod starým mohutným dubem
Já se konečně rozhoupala a teď koukám na první díl Vztekliny. Vypadá to dobře :-)
denib: Jsem zvědavej co tomu řekneš. :-) Na konci jsem měl trošku zamotanou hlavu, ale byl jsem spokojenej. :-)
denib: jsem zvědavá,co řekneš, Vzteklina se mi zdála výborná.
Eicherik: trochu závidím, mám půjčeno všechny díly Bergmanna, jen druhý ne a nevím, jestli by vadilo, kdybych šla do dalšího?
Marika: Já zase závidím, že máš ty ostatní. :-) Ono to asi vadit nebude, když si ho přečteš dodatečně. Když ale můžu, tak se série snažím číst popořadě. :-)
Při sledování Vztekliny přeskočila nákaza na mě. Zkolabovala mi baterka v notebooku, a i při nabíjení ze sítě se probouzí jen na krátké okamžiky, načež se zase vypne :-( Takže mám tak akorát mrtvolku a já jsem pěkně vzteklá. Příští týden pojedu reklamovat. Kupovala jsem ho v prosinci. Grrr, soptím ...
denib: Za tohle není třeba se omlouvat.
Text příspěvku byl upraven 30.03.18 v 19:35
Tak to vypadá, že všichni odpočívají...
Půjdu se výjimečně podívat na telku - můj oblíbený Belmondo...
I já půjdu k telce. Končí mi seriál 1890. Docela jsem si oblíbil ty dva ztřeštěné četníky. :-)
Eicheriku - já moc televizi neužiji - buď kniha nebo hudba...
Tak pěkný velikonoční večer... i všem...
Eicherik: tak to jo, jen co dočtu Naslouchače, kterej je mimochodem výbornej, vrhnu se na dalšího Josefa Bergmanna.
denib: to mě mrzí, že je to tak nakažlivé. Představ si, stalo se mému synovi něco podobného, koupil si pc a nebyl levný, šetřil na něj, všichni v rodině se skládali, narozky, vánoce a čtrnáct dní po zakoupení ho vezl na reklamaci, protože nešel, trvalo to měsíc, prý špatně zapojená pamět či co.
Nejlépe vždy uvádět i značku, a klidně i typ toho co nás zklamalo. Může to někomu, kdo se aktuálně rozhoduje třeba pomoci.
encyklopedie, bubka: Děkuji za tip. Seženu a přečtu. Už se na to těším.
Všem hezké velikonoce plné pohody a jarního sluníčka.
kapr: značku uvádět nebudu, protože je s tim jinak syn spokojen, sám mi říkal, ale mami, to je dobrá značka, nebyla to otázka špatně zapojeného softwaru, ale hardwaru, to se může stát a já mu věřím a tady je jiná diskuze, než uvádět špatné značky, na to bych si dala pozor.
kapr: Souhlasím s Marikou. O tom tato diskuze není. A každé značce se může stát, že udělá chybu.
Spíš jsem si myslel, že když už si někdo vylévá srdéčko, měl by být konkrétní. Vzhledem k omezeným fondům se zuby nehty snažím mít přehled právě o těch špatných alternativách, které by mne jinak mohly čekat.
kapr: Jenže já si jen chtěla ulevit, ne tady poskytovat recenze na výrobky. Ty si můžeš přece najít na webech k tomu určených. Vím, že máš asi tak milion doporučení, jak by se měla změnit DK. Včetně toho, že by se mělo přepočítávat hodnocení knih od uživatelů. Alespoň uživatele se ale měnit nesnaž :-)
Přešel jsem od Josefa Bergmana k Zackovi Herrymu a přemístil se z Prahy do Stockholmu. Velmi se přitvrdilo a detektiv Zack dokonce bere drogy, ale příběh se mi líbí. :-)
Text příspěvku byl upraven 31.03.18 v 21:54
A čo tak skúsiť starého osvedčeného Eduarda Fikera ?
Drogy síce neberie,ale Mirek Dušín to nebude,keď v jeho detektívkach hrával Hrušínsky st.
newtory: E. Fikera mám samozřejmě taky na seznamu, ale mám toho moc. :-) Přiznávám se, že jsem detektivkám zcela propadl. :-)
Všimol som si ...
Ja sa do nich tiež viem veľmi ľahko začítať,ale zatiaľ to mám pod kontrolou.
Text příspěvku byl upraven 31.03.18 v 21:30
Vložit příspěvek