Filosofování pod starým mohutným dubem
Já čtu tu Klevisovou. Bergman si chce odpočinout od vražd, tak jede na dovolenou. Co se asi tak na té dovolené může stát? :-) To je takový stereotyp, až mě překvapuje, že to ještě někdo napíše :-)
Dokud na to čtenáři slyší, tak to autoři budou používat.
Já na to slyším a už se těším, až se k tomuhle dílu prokoušu. :-)
Dneska načínám "tajemné příběhy ze starého Žižkova" a jsem doslova napnutý. :-)
Text příspěvku byl upraven 03.07.18 v 19:53
Eicherik: No vždyť já taky, proto to čtu. Jenom se tomu musím usmívat :-)
Zloději času? To vypadá zajímavě ... Počkám na tvoje hodnocení a pak si to možná taky přečtu. Jestli to teda u nás mají ...
denib: Volání netvora je krása, a k tomu ještě ta knížka je krásná. Má úžasné ilustrace.
Makropulos: Přemýšlím, že bych si to kvůli nim půjčila ještě jako knihu. Obecně mám ilustrace moc ráda.
Zdravím od Černého moře. Snažím se taky začíst, mám tady detektivku Dcera strážce majáku, včera jsem kus dala a zatím to nevypadá špatně, ale není moc času, jak bych chtěla. Včera šel manžel se synem na procházku a já s ostatními jsem se plácala u bazénu a taky četla. Naštěstí tu není tolik lidí :-)
R. E. M., denib :díky, to víte, že sleduji DK, když tu máme vifi a je čas, ale ten já si musím udělat, zjistila jsem, že už jsem na DK lehce závislá, Facebook ani jiné nemám, takže tak :o)
To já jsem jen na Śumavě, a jelikož tu mám haldy Ikarie, tak si čtu, co bylo před patnácti až dvacetiosmi lety ve sci-fi novinkou.
Marika: To je opravdu milé, že nám píšeš od moře. Taky přeji krásnou dovolenou. :-)
Pro Eicherika. Možná jste to už také objevil..
https://www.trampsky-magazin.cz/priloha-551/soustruznik-jaroslav-velinsky-alias-kapitan-kid-alias-ota-fink-3261.html
Vždyť já vím. Ty finkovky mě zaujaly a tak jsem včera nějakou hledala, ráda bych ji měla v knihovně. A našla jsem tohle a vzpoměla si na Vás.
Text příspěvku byl upraven 04.07.18 v 21:02
Mohl byste mi prosím napsat ty knihy, které se dají sehnat?
Já se stydím, ale já je nenašla.
Rád. Hned to sem dám. :-) Ale pouze v antikvariátu.
Text příspěvku byl upraven 04.07.18 v 21:14
Vložit příspěvek