Filosofování pod starým mohutným dubem
jo, kamarád je přisátý k veřejnoprávnímu prsu, tak jsem se dostal ke komparzu. Ale jak říkám, obávám se, že to takové terno nebude
Jsem na ten seriál zvědavej, ale zkouknu ho přes počítač. Živě si dám ten Temný kraj, protože na něm hodně ulítávám a mají prej přitočit další řadu.
Co vy a MDŽ? Slavíte, ignorujete či vás štve ? Pro mně je to velký svátek, navíc kamarádka má jmeniny. První svátek po Novém roce, jehož význam je o to větší, protože velikonoce neslavím
Mám raději MDŽ než Den matek. Vždycky mi to totiž připadalo nespravedlivé vůči ženám, které matkami být nemohou. Takhle je to nespravedlivé jenom vůči mužům :-)
však je i MDM. Jen to chce vytrvalost vskutku ženskou, by tento svátek došel stejného věhlasu
Muž je línej (a lakomej) kytky kupovat, což mu celkem schvaluji, ráda si počkám až obrostou meze něčím užitečným a pak ať mi tu náruč třezalky, jitrocele nebo jiné květeny klidně přinesou ;-)
Ale protože mám dvě dcerky, nějaká maličkost se pro ně najde. Karafiát to ale nebude.
Tá dnešná mládež sa ale má. My sme v ich veku oslavovali len MDD, oslavovanie MDŽ bolo pre dospelých.
A ani panáka nedostanou, abys neměla strach o jejich mravní výchovu :-))
Hanka: Já to nebrala tak, že si někdo neváží těch, co neoslavují. Ale že to těm "neoslavencům" může být líto, může jim být z toho smutno. Muži to ale myslím unesou :-) Tedy než ten jejich svátek víc proslavíme ... :-)
Veď muži si oslavy užili tiež. Spomínam si, ako sa hovorilo, že MDŽ znamená pre ženy Medzinárodný deň žien a pre mužov Máme dovolenou žízeň.
Já MDŽ neslavím, ale ani proti němu nic nemám. :-) Takže manželka dneska kytičku nedostane. :-D
Eicherik: Kytičku nedostane... A něco jiného? Prsten? Kabelku? Corvetu? ...
R.E.M.: Jen pro Tebe. :-)
http://www.autotechna.sk/upload/page/o-nas/legislativa-europskej-unie-blokova-vynimka/corveta.jpg
Eicherik: Díky. :)
Na mobilu mám nekvalitní rozlišení, jedná se o pánské nohy, že!?
Kdybych se narodil jako děvče, tak mám dneska svátek. :-D Přesně řečeno jmeniny.
Eicherik: Jsem hluboce zklamaná z "doplňku" (i kdyby byl zadarmo)... V tomto případě preferují trochu odlišný model.
Tak už je to jisté. Letos corveta nebude. :-)))
- Jako dívka bys dostal jméno Gabriela?
Text příspěvku byl upraven 09.03.17 v 07:03
Ve Světě pod hlavou byl původně Oldřich Kaiser zvažován pro roli Martina Plachého a nakonec ji hrál Ivan Trojan. Nic proti prvně jmenovanému nemám, ale jsem rád, že nakonec "zvítězil" Ivan Trojan. Martin Plachý mi přirostl k srdci. :-)
Vložit příspěvek