Filosofování pod starým mohutným dubem
alekis: Já si jdu zítra pro Stalkera, v pátek pro Ďábelské hry, čekám na Stalo se prvního září a nemohu se dočkat až si půjčím Po Valentýnu a Betonovou zahradu. A to ještě nemám dočtený Zápas s nebem. Já prostě nestíhám. :-)
Ve Šťastném údolí to bylo myslím brutálnější, ale taky to bylo na odlehlé silnici. Šťastné údolí byla ještě lepší liga. A ta hlavní policistka Catherine Cawoodová mě naprosto okouzlila. :-) Mám rád les, ale vřesoviště má taky svoje kouzlo. :-)
Text příspěvku byl upraven 10.03.19 v 22:29
Máte elektrinu, alebo patríte k tým 300 000 šťastných o ktorých píše idnes ?
Vítr byl pěknej, musím se přiznat, mě se to až líbilo, teda, doma :-) jak to fučelo. U nás to jen na chvilku vypadlo, děti litovaly, že to nahodili moc brzo, chtěly černou hodinku.
BB ani Vřesoviště nemám šanci vidět, jak to nejde na ivysílání čt, tak je to mimo mě.
V noci jsme měli pěkných 59,8 km/hod. - pěkný větérek. Naštěstí vše přežilo. Elektřina v noci jen občas zamrkala, jinak fungovala nepřetržitě.
tak my už elektriku máme, ale od cca 10 večer do půl 11 dopoledne jsme byli za šťastlivce, alespoň že střecha vydržela :-)
Marika: jako tohle?
https://krimi.iprima.cz/porady/zlociny-z-vresovist-temna-cesta/temna-cesta
Marika: přežij upoutávku (a nejspíš i pár reklam) a měla by se ti spustit hodinu a půl dlouhá epizoda
Vložit příspěvek