Filosofování pod starým mohutným dubem
Dnešní RAPL se povedl. Vrátnej (Zavřel) byl neskutečnej. Prej "kdybych nebyl mrtvej na spodek..." :-D
alekis: Ve sci-fi/fantasy klubu bude rušněji až se rozečteme.
Já jsem si ještě nestihla půjčit Piknik/Stalkera a tento týden se do knihovny asi nedostanu. Až příští týden.
Text příspěvku byl upraven 11.03.19 v 21:45
alekis: Bohužel, žádná poutavá reklama na Heuréku se mi nezobrazuje. Nějaké postavy se na monitoru zobrazují, ale jsou to ženy v plavkách.:(
alekis: Mácha zase zářil a Kuneš se projevil jako karakter. :-) Slepice je fajn. :-)
alekis: Reklama. Ulétávám na té, co je v ní ta liška a pije v zimě z potoka. A ještě je tam takovej roztomilej ptáček. :-)
Nechte toho. Teď zrovna jela. Já jsem na ptáčky. Vypnu televizi a čumim na krmítko. A když je na stráži rajecký ptáček, tak udělám ňuňi ňuňi ách.
Alekis - mám radši venkovské krimi než ty dokonalé městské.
Reader007 - opravdu to přehraje jen ty reklamy a upoutávku a reklamu, ale epizodu ne. Vyzkoušeno. Třeba Purpurové řeky ano. No, mám smůlu.
Marka Vanova: Jestli se chystáš Izinku číst, tak se připrav na hrozný překlad - i když snad to v tom novém vydání trochu vylepšili, i když překlad použili stejný... Za mě je tam trochu moc násilí, ale s alekis se shodnu, že na Jamieho je tak hezký pohled, že se vždycky nakonec na nové díly podívám.
alekis: Pro Tebe:
Sex Pistols - God Save The Queen
https://www.youtube.com/watch?v=RvMxqcgBhWQ
Text příspěvku byl upraven 12.03.19 v 20:08
newtory: Tuhle jsme se trumfovali, kdo je větší konzerva. :-D Teď jsem na řadě já. Mám hloupý mobil. :-D
Vložit příspěvek