Filosofování pod starým mohutným dubem
AD: Eicherik, pamätám si ešte tento film:
https://www.csfd.cz/film/6382-bily-palac/prehled/
Alekis má zřejmě na mysli příběh Harold a Maud. A pokud ne, mohl by se hodit Eicherikovi.
Lector: když jste tak dobře informován (evidentně na rozdíl ode mne), velice ráda se od Vás nechám dovzdělat, jak lze BEZPEČNĚ A NEPRODYŠNĚ, bez jakékoliv ekologické zátěže dnes ani v budoucnu uložit jaderný odpad. Vzhledem k tomu že jeho množství neustále vzrůstá, rozhodně mnohem rychleji než klesá jeho nebezpečnost, určitě mi spočítáte i náklady, které naši potomci budou platit za jeho ukládání, kontroly bezpečnosti, znovupřebalování a tak dále a tak dále... Abych příliš nezatěžovala diskuzi, bude mi stačit rozvaha na příštích 1000 let. Se zájmem očekávám fundovaný rozbor. Děkuji předem.
Ad příbalové letáky - já je rozhodně čtu, vždy. Mám ale zkušenost, že lékaři radí raději je nečíst :-)
Reader.007, netuším, proč jste tak agresivní, ale myslím, že přesně z těchto důvodů Lector nechce v této debatě pokračovat. Chtít po někom rozvahu na 1000 let není relevantní argumentace, ale hovadina, což víte vy, já i Lector. Proto také na toto téma doporučuji diskuzi ukončit.
Prosím vás jděte si řešit uložení jader. odpadu do tomu určených diskuzí, tady je to o knížkách a kolem toho, nebo k tomu tématu máte na mysli nějakou knížku, potom pardon, přehlídla jsem to :-)
Alekis ty jsi spisovatelka, co ty všechno nevyplodíš, takové litánie :-) ale mě se to líbí, neboť to mě osobně moc nejde :-)
Ale jo asi měl i Eicherik představu, že se tu bude diskutovat o lecčems, ale pokud možno v lásce
alekis ....odcházím do tepelné elektrárny ....venku je zima jak v zadku ledního medvěda ...u kotlů bude aspoň teplo.......
alekis...v případě, že tam bude teplo, je mi to šumafuk, kdo bude topič ...... tady je popršavo a 7 stupínků .....
Tak na ten ráj ve stodole jsem fakt zvědavá :-)
Tady je zima jak v únoru. V úterý jsem se se synem vrátila z tradiční květnové dovolené v Beskydech. Zatímco loni touto dobou bylo už teplo a všude plno turistů, plné zahrádky u restaurací, letos jsme se nahoře skoro brodili sněhem a byli jsme rádi, že v hospůdce na Hrčavě měli roztopený krb :-)
Eicherik: Vzpomněla jsem si na román, který mě kdysi uchvátil. Poslední tango v Brooklynu.
Téma sedí. A autor - herec Kirk Douglas - velmi příjemně překvapil.
Ulriška....Eicherikovo téma je přesně opačné ....mladík a "stařenka"
Je možné, že starý dobrý Absolvent (Eicherikovo téma) u nás knižně nevyšel?
A zde na databázi máme uvedeno vydání v maďarštině? :-))
A nagykorú
Text příspěvku byl upraven 09.05.19 v 12:57
Vložit příspěvek