Filosofování pod starým mohutným dubem
Naias: Neraduj se předčasně. U nás se zatáhlo, zafoukalo a zase vyjasnilo :-)
Naias: Teď jsem se připojila.
A odpovídám na vaši otázku: Co je to mladý.. ? Je to těžké odpovědět. Je to těžké asi jako odpovědět na otázku: Definuj, co je to dobrý..
Já se cítila mladá tak..
do těch pětačtyřiceti let, kdy jsem ještě chodila do posilovny a cítila v sobě sílu.
Pak.. pak už to tak nebylo..
Já už raději mizím, protože mám myšlenky někde.. bůhvíkde a pak to takhle vypadá.
Ještě jednou se omlouvám.
Medunkavera - netuším kto je mladý, ale viem kedy je človek starý - okolo 40. Dôsledne sa tým riadim pri kúpe lístkov do kina.
Starý okolo 40ti? To snad ne. Ani do posilovny jsem nikdy nechodila a cítím se výborně :-)
Uffff to bola prietrž, skoro nás vytopilo. Potopa v sušiarni plnej vecí po mame, potopa v kuchyni, kaktusy mi pochovala omietka ktorú oprskal dážď zo steny. Mákol som si dobré tri hodiny....
U nás ani kvapka, denib nám to zakríkla, ale aspoň sa ochladilo. Konečne budem môcť normálne zaspať.
Inak hej, ale to som ešte nevidel, dážď mal takú razanciu, že aj keď bolo okno len vyklopené, teda vo vetracom režime dostal sa cez neho do miestnosti...
Celé dve hodiny lialo. Nebolo počuť nič iné len padajúcu vodu a sirény hasičov (niektorí asi dopadli horšie ako my).
Tu sa starne v suchu.
figovník - je svätý strom a v niektorých krajinách slúži na privolanie dažďa.
Naias: Déšť trochu zabloudil, ale nakonec správnou adresu našel, to je hlavní. A díky za důvěru, jsem ráda, že link nezklamal. :-))
newtory: To se mi stalo před pár dny, jak byly ty kroupy. Než jsem stihla zavřít ventilačku, barva ze stěny opršela na podlahu.
newtory - človek si nevyberie - niečo snáď uschne. Tu už začalo pršať - zatiaľ jemne.
Možnože to vyzeralo horšie ako to nakoniec bolo.
To najhoršie sme už snáď zvládli.
Vložit příspěvek