Filosofování pod starým mohutným dubem
Teploměr nemám: Položila jsem ho na dolejší rám okna - abych zjistila teplotu -
- a pak jsem zavírala okno a ... křuplo to a... bylo po teploměru.
No! Bezva! Přidělala jsem si práci: Musela jsem odstranit všechny střepy - jak ručně, tak ty droboučké střepy vysavačem, aby se kočka nezranila.
Fakt hezké ponaučení..
Bohužiaľ, u mňa to platí stále. Najhoršie to asi bolo v momente, keď sa moja mama začal nudiť. Zatiahla sa obloha a veľká časť Chalkidik ľahla popolom. Ale mala som ekonomicky zmýšľajúcu mačku /povodeň a kurz českej koruny/. Len neviem či to nepatrí do inej sekcie.
Medunkavera: jestli byl rtuťový, tak si hlavně pořádně vyvětrej a obsah vysavače urychleně vyhoď, ať se ještě dodatečně s kočkou neotrávíte
kočka má 7 životov, tak si práve minula možno jeden. Nemyslím, že sa dá ortuťou otráviť hneď - nejaký čas to trvá. Dávala sa dosť dlho do prípravkov na bielenie pleti.
Neříkám že by to bylo na smrt, ale citlivějším jedincům (a malogramážní zvířeně) by mohlo být přinejmenším blbě.
Ten rtuťový sloupec měl modrou barvu.
Kdyby měl barvu stříbrnou a - takovou těžkou - tak bych se obrátila na odborníky..
tak to by mělo být v pohodě
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kapalinov%C3%BD_teplom%C4%9Br
Já bych řekla, že v tom rtuť nebyla, to bych poznala.
Nikde nebyly ty charakteristické kuličky rtuti.
Naši u něj byli loni a taky říkali že to bylo jaksi... demotivující. Jsou nějaký rozmazlený :-)
Ja som neskákala do Dunaja v plavkách, ale po plavky. Išlo totiž o Obchodný dom Dunaj. Takže keď niekto povedal, že chce skočiť do Dunaja, neznamenalo to, že si chce siahnuť na život, ale že niečo zháňa.
Teraz som si prečítala: „Profesor Parkhill si vzpomněl, jak jednou pan Kaplan, vehnaný do kouta nepřáteli, kteří žádali, ať vysvětlí, co znamená v. r. za jeho podpisem na konci cvičného dopisu, opáčil: To znamená vodpísejte rychle.“ a spomenula som si, ako si klienti, ktorí od nás dostali list s v. r. za naším podpisom, mysleli, že ide o titul a svoju odpoveď adresovali: Vážená pani XY v. r., ...
Jak jsem se doslechl, že jede bamba do Prahy (povodně, požáry), tak jsem raději odjel na venkov. :-D
Dnes zkusím nový dramatický seriál Linka. Nic neočekávám, mohu být jen mile překvapen. :-)
reader.007 - malogramážní zvířena - moja pratetička nebola veľmi nadšená príchodom sovietskych vojsk a tak napráškovala seba a mačku. Mačka /nízkogramážny to zver/ prežila, pratetička /vyššia gramáž/ nie.
Eicherik - požiar mala na svedomí skôr moja mama. Ale tie povodne, to mi celkom ide. Chce to ale tréning.
Vložit příspěvek