Filosofování pod starým mohutným dubem
U křečáků by to asi bylo dost nebezpečné, ale z jizev jsem už tetování viděla hodně a pár z nich poměrně vtipných
https://i.pinimg.com/564x/9a/cb/73/9acb735873862bb0d4fafd5f4fdf8a7b.jpg
https://i.pinimg.com/564x/99/ef/20/99ef2001b1c2f63affb8af2034ed6af9.jpg
https://i.pinimg.com/564x/98/a6/86/98a686fe7d58a9d19dd93c138c5f6378.jpg
Text příspěvku byl upraven 03.09.20 v 10:05
Ad reader.007
"Já si vždycky představuju, jak všechna ta elegantní a cool malovátka po kůži budou vypadat, až jejich nositelé budou staří, zcvrklí a hrbatí..."
Mám sem psát ten vtip o tom, kam by si děti nechaly vytetovat portrét soudruha Husáka?
taky se mi ta dvě první tetování na jizvách zdají vtipná
No co, já můžu skuhrat, jak se mi piercing nelíbí, ale mé mladší dítko už o tom asi od 13 let hovoří a já měla tu 18. rok laťku, která teď na podzim padne a pak asi uvidím, zač je tetování a piercingu loket... :-/
Co se vám nelíbí na tom třetím? Na mě to dělá dojem, že nositel vzal nepřízeň osudu poměrně s humorem, třebaže poněkud černým.
Predseda: Husáka si nepamatuju, tak dávej..
Marika: uvidíš... třeba to nebude tak horký. Jestli nechodí na špéru, nebo podobně orientovanou školu, kde je to (prý) skoro povinnost, třeba ještě vycouvá.
Ptá se soudružka učitelka dětí ve škole, kam by si nechaly vytetovat portét soudruha Husáka a proč.
Příhlásí se Mařenka a řekne: "Já bych si ho nechala vytetovat na prsa. Až vyrostu, prsa budu mít větší a i soudruh Husák bude větší."
Přihlásí se Anička a řekne: "Já bych si ho nechala vytetovat na bříško. Až budu dospělá a budu čekat miminko, tak se mi bříško zvětší a i soudruh Husák bude větší."
A přihlásí se Pepíček a povídá: "Já bych si ho nechal vytetovat na piňdoura. Až vyrostu, tak bude soudruh Husák buď v p**i nebo bude viset."
Text příspěvku byl upraven 03.09.20 v 21:14
Dneska devítka, zítra dvanáctka a pozítří Dům na samotě. Už se těším. :-)
Eicherik, ze začátku jsi tady dával stav koronavirusáče každý den - a teď, když se můžeš tím obrovským nárůstem zase vyřádit, to pěkně flákáš.
Dudu: Já myslel, že když si ho nebudu všímat, tak se sebere a půjde jinam. :-) Asi ne. ;-)
Bylo jich deset. Černoušci musí z názvu detektivky Agathy Christie pryč
https://1url.cz/gzdvd
Týká se Francie. Pokud tuto knihu vlastníte, tak není povinnost dát ji do stoupy. :-)
nocnymotyl38: Spíše tomu západnímu světu. U nás na východě je naštěstí zatím celkem klid. :-)
„Žárovku vynalezl černoch, ne Edison,“ řekl Biden a kritizoval výuku historie
A já myslel, že ji vynalezl Jára Cimrman. :-D
PanPredseda: Může, co by nemohl. Ale pozor, je to TA Jára. ;-) Takže vlastně ta Černoška. :-D
Text příspěvku byl upraven 06.09.20 v 20:54
Ale má to jeden velký háček. Klasické žárovky nejsou ekologické. Spíše naopak. Jsou pro přírodu škodlivé. Je to vlastně ZLO.
Tak bych se tím zrovna moc nechlubil. ;-)
Až se to doslechne Greta, bude se zlobit. :-)
Pro ty, kdo se chtějí zasmát. Dnes ve 21:55 na ČT1 Mravenci nesou smrt (1985). :-)
Eicherik: Tak to frantíci "objevili Ameriku" trochu s křížkem po funuse, pokud vím, černoušci v názvu už nejsou košer už mnoho let a v anglicky mluvících zemích se kniha vydávala tuším pod názvem "Nakonec nezbyl žádný". Já to ze svého vydání ale gumovat nebudu :-)
Vždycky když v nějaké staré knize najdu nějakého toho "negra" nebo "záštiplného židáka" a podobné perličky se musím zasmát při představě lidí, co jsou dneska tak horliví přepisovat každý "závadný" historický štěk. Okopávat brambory bych je hnala :-)
Reader.007: slovo negr je moje oblíbené a baví mě paradox kolem něj. Z bílé pusy to je nevhodné, z černé to je cajk. Zatím. Dokud se i barvy nerozdělí na různé podfrakce.
:D
Uvědomuji si, že i toto může být někomu nepříjemné, ale mám strach, že za pár let budeme všichni mlčet ze strachu, abychom nikoho neurazii :/ a to není dobrý. Hezky spolu kolektivně mlčet. Alespoň mezi námi nebudou žádné rozdíly...
Text příspěvku byl upraven 06.09.20 v 22:07
Lenka: nejlepší na tom je kdo vlastně za ta "pošlapaná" práva bojuje. Velmi často jsem slýchávala o tom, jak mnozí cikáni nelibě nesou označení romové ale více než půlhodinovou přednášku (možná byla i hodinová, málem jsem mezi těmi dveřmi umrzla) o tom, že cikáni jsou bez výjimky romové, jen to netuší a stejně tak neví jak slavnou a vznešenou mají historii, jsem vyslechla z úst bílého učitele.
Vložit příspěvek