Filosofování pod starým mohutným dubem
Woodward: Můj odkaz byl na 6dílný seriál. A hlavní postava byla podána excelentně.
Ukázka z Hraběte Monte Crista https://youtu.be/HI6fDUTMEJI
Raksa.A - filmový štáb by mohl udělat soustředění pro politiky v pevnosti If, ale... pak by, po dlouhém vícekolovém konkurzu, vybrali pro ED někoho úplně jiného - jiný výsledek konkurzu by byl velmi děsivý. Kam se hrabe Poe s Lovecraftem dohromady.
Text příspěvku byl upraven 29.08.20 v 20:47
Tak by to nešlo, najprv by museli vybrať predstaviteľa, natočiť scény pred uväznením, až potom ho šupnúť do kobky.
Jsem si jistá, že by to šlo. Vždy je nejdřív konkurz a až pak se vyberou herci.
R.E.M. Šest hodinových dílů je málo, to by chtělo šest celovečerních filmů. Ale kromě toho by musel někdo představitele hlavní role odborně namaskovat. Asi jako kdysi dávno upravovali Erica Portera, který během seriálu Sága rodu Forsytů v roli Soamese Forsyta "zestárl" asi o třicet let - a bylo to dokonale uvěřitelné.
A mohli by těm politikům říct, že je vybírají na kandidátku do voleb.
Text příspěvku byl upraven 29.08.20 v 20:52
R. E. M., lenže to má byť spôsob, ako toho predstaviteľa doriadiť tak, aby bolo uveriteľné, že ho priatelia nespoznávajú. To by nefungovalo, keby boli po pobyte v kobke točené všetky scény.
R.E.M. - ten seriál si pamätám. To bolo to najlepšie stvárnenie knihy, aké som doteraz videla a hlavne, Edmond Dantes bol po pobyte vo väzení biely ako smrť. Aká škoda, že ho už nevysielajú.
Text příspěvku byl upraven 30.08.20 v 00:19
Tak to mě docela překvapilo. Adriana Krnáčová, nedávná pražská primátorka, autorka slavného výroku o "zpovykaných Pražácích" napsala thriller z prostředí komunální politiky s názvem Zpupnost, který má navíc být prvním dílem plánované série Aleš Kratochvíl. :-)
https://magazin.aktualne.cz/kultura/literatura/recenze-vse-smahem-ve-stylu-vsetci-kradnu-krnacova-zpupnost/r~6dd169c2eaa411eab408ac1f6b220ee8/
Možná někoho zaujme, že existuje film V srdci moře (2015). Je o skutečném námořním neštěstí, podle kterého Herman Melville napsal Bílou velrybu. Na csfd má 70%. Jdu na to teď mrknout.
https://www.csfd.cz/film/358269-v-srdci-more/prehled/
V dnešní době je tetování velmi rozšířené a různorodé. Dnes mě zaujala "kérka", která zobrazovala buď Staroměstskou mosteckou věž a nebo Prašnou bránu. :-)
Češi jsou národem vtipálků. Tohle je z jedné internetové debaty a hodně mě to pobavilo:
"Jak se díváte na problematiku ženské homosexuality?
Ve Full HD, jedině ve Full HD."
A jentak pro jistotu, nemám nic proti ženské homosexualitě. :-)
Eicherik: tak ten byl dobrej :D děkuji ;)
Začnu asi číst podobné debaty ve velkém :P
Text příspěvku byl upraven 02.09.20 v 19:07
https://m.youtube.com/watch?v=862Pb9oDDAo
Zde si nikdo nebude stěžovat na kvóty. Ale trailer vypadá moc dobře ♡
alekis, já kdysi kupovala u Itala hluboce mraženou zmrzlinu rodince a byla jsem u vytržení z prodavače. Ten kluk měl v uchu snad dvacet různých koleček. Já na něj asi blbě civěla, tak se zeptal, jestli ještě něco dalšího chci a já na to vyhrkla, že je hrdina, já že bych si nenechala procvaknout ucho ani jednou. Pak mi to bylo blbý a kluk se bůhví proč červenal.
Takže - jsou to hrdinové! A když si představíš, že má kroužek v nose a někdo mu dá pěstí... Prostě hrdinové...
Text příspěvku byl upraven 02.09.20 v 21:06
Říkal jsem si, že večer už je chladno a že bych moh pustit topení. Už nemusím...
Raksa.A: Asi byl tak trochu v rozpacích, že mu někdo něco takového řekl. Taková historka vykouzlí úsměv. :)
A k tetování, to mi nevadí, když má někdo jen něco vytetovaného, ale jak má někdo tetování na obou rukou a nohou nebo po celém těle, je to už moc. Nelíbí se mi to.
Já si vždycky představuju, jak všechna ta elegantní a cool malovátka po kůži budou vypadat, až jejich nositelé budou staří, zcvrklí a hrbatí. No nezávidím jim...
Co jsou proti tomu dredy, hlavička se oholí, vešky opadají a s trochou štěstí to znova naroste...
Mám rada "tetovania" henou - nebolí to a po niekoľkých dňoch to zmizne samé. Naopak rozmýšľam, či sa neskôr nedajú zakomponovať do obrazu tu kus prevísajúcej kože, starecké škvrny a nejaká tá kŕčová žila.
Vložit příspěvek