Filosofování pod starým mohutným dubem
alekis: To se musí vidět, ale myslím si, že film je lepší než kniha. :-)
Koho film zajímá, může jej shlédnout na iVysílání České televize do 29. 11. :-)
....žádné ivysilání.....já si zajdu zítra na skládku ......tam je odložených věcí
denib: O víkendu mě knihy zavedly do dánského království, druhá mezi obrazy Františka Kavana, A. Slavíčka a dalších malířů konce 19. a začátku 20. stol. a další do úvah F. Koukolíka a informací - Češi,proč jsme, kdo jsme a jak dál? A nejen Češi. :)
Udělala jsem si čaj a prozkoumávám Oklahomu :) a nepromluvila na mě mrtvola, ale ožrala, kterého jsem si spletla s mrtvolou ;)
Lenka.Vílka: Já se zítra chystám s Otou Finkem do jednoho města na severu. Něco mi říká, že by to mohl být Liberec, ale nevím to jistě. :-)
Michel Bussi mě zaujal natolik, že jsem dvě jeho knihy objednal jako dárek pro svojí mamku. Osvědčené Černé lekníny k narozeninám a nadějný Návrat na ostrov lží pod stromeček. :-)
Eicherik: tak snad to bude zajímavá cesta jako ta moje :) protože ta moje s falešnou mrtvolou se ukázala navíc jako hodně vtipná (tak alespoň kousek té knihy je...)
Lenka.Vílka: Tak Ota Fink je známý sympaťák a je s ním spousta legrace. :-)
Poslední dobou v literatuře pořád narážím na majáky. Přečetl jsem knihu Strážce majáku, v knize Nikdy nezapomenu se o majáku taky hodně psalo, na obálce knihy Návrat na ostrov lží je maják taky a v knize Ostrov šedých mnichů byl maják taky. :-)
Eicherik: z mého budoucího komentáře:
"Nebudu lhát, jde se do toho dost z vostra, takže jsem doufala, že bude mít Nick dost aspirinu, kdyby bylo nejhůř :D hluchoněmej kluk, kterej dopadne jako pirát Guvernér, a kterej se dorozumívá pomocí bloku a propisky. Jaká je šance, že potká někoho, kdo neumí číst? :D Kdo by si ho neoblíbil?! Ten prostě umřít nesmí!!!!"
Eicherik: ale nebudu tam psát, zda umřel nebo ne. Ani zda mu došel papír a z toho zoufalstvím spáchal sebevraždu onou propiskou, co už mu byla k ničemu :D
(Ale koukám, že jsi knihu četl ;) ...)
Text příspěvku byl upraven 16.11.20 v 20:51
Zrovna jsem v Kodani, ale vypadá to, že se svojí matkou ještě něco procestuju, abychom našli mého otce ... Můj velký oblíbenec John Irving :-) Akorát se mi těch 877 stránek nechce tahat do vlaku. Ale program na zítřek je jasný - nohy nahoře a číst :-)
Lenka.Vílka: Kterou jsem četl? Tu co o ní píšeš a nebo toho Otu Finka? :-)
Lenka.Vílka: No jasně Nick! Už jsem doma. Tak na Tvůj komentář jsem hodně zvědavej. :-)
Eicherik: já taky. Už teď je až moc dlouhej, plnej dojmů a pocitů, takže celá já :D
denib: No jasně četba. :-) A taky poslech nových Beherit a Gjendod a pro mě dodnes neznámého projektu WAGNER ÖDEGÅRD. :-)
Nějak tak, Eicheriku. Jednou se mi stalo, že jsem musela krátit komentář ke knize, která měla stran jenom 300 :D byla to vážně špatná kniha. Tak je potom těžké se udržet, když je kniha skvělá a má hodně stran :D
Eicheriku - kouknu na ten Zkurvenej příběh, fuj, to je hroznej název, pardon
Eicheriku - ty majáky jsou na každém kroku, nebo že bych četla podobně knihy jako ty? :-)
Pokud bude bod výzvy 2021 se čtečkou, tak budu mít vyhráno, bude pod stromečkem, po tolika letech váhání :-)
Marika ...bod výzvy se čtečkou .... vezmi to tak, jak jsem to napsal .... to byla výzva akorát pro nečteče na čtečkách ... je to můj výmysl ...
encyklopedie - je mi to jasný, jen jsem tak hypoteticky ...já jen, že jsem osobně o čtečce přemýšlela, jestli jo nebo ne několik let.
Marika, já jsem přemýšlel asi tak tři minuty, když jsme koupili první čtečky do knihovny a uviděl jsem jak to maká.... jenomže jsem se utnul a koupil jsem pos.aného Kindla ....za týden byl prodaný a koupil jsem prvního Pocketa .....od té doby velká spokojenost
Vložit příspěvek