Filosofování pod starým mohutným dubem
Marika Vanova: Já se na Dívku v ledu chystám a jelikož to moji přátelé hodnotili dobře, tak jsem na ni zvědavá. :)
Marika+keri..... na psaní sraček jsou tu jiní... rozhodně to není Bryndza
Lenka.Vílka: Zaujala mě série Nesnáším pohádkov. Asi se do toho pustím, mám teď chuť na něco oddechovějšího. :)
jinak díky Marika.... za reakci na příspěvek Vestičky o Bryndzovi.... já bych si toho vůbec nevšiml ....já jak vidím příspěvky od určitých lidí, jako je třeba Jacck apod a třeba taky Vestička, tak utíkám pryč...
Keri.H: Je to vážně skvělé. Jenom předem upozorňuji:
První díl je humorná rubanice. V druhém se humor lehce změní, protože děj trochu (ale jenom lehce zvážní), což jsem si všimla, že je knize dost vyčítáno. Ale je to jenom trochu jiné.
V dubnu vyjde třetí díl.
Jo, jo, bylo to skvělé a vážně oddechové. Young patří mezi moje oblíbené autory :) rozhodně doporučuji.
Vidím , že hodnocení to má dobrý, ale příjde mi to strašně na efekt, a taky hrozně vulgární. Kurvy lítají snad na každé stránce... Ale asi moje chyba, neměla jsem to číst, když to má v názvu dívka...
encyklopedie: Ano, vraťme se k prokouřeným a prochlastaným knihám... :-)
V knihovně mě čeká další sexy (rozuměj tlustá) kniha. Konkrétně Konec velkých prázdnin (Kohout), má úctihodných 720 stran. :-)
I tlusté filmy jsou fajn. Třeba nová verze Justice League ;) jdeme do toho ♥︎♥︎♥︎
Knihu? Ne, raději zprávy, míní Češi. Během pandemie čtou raději na internetu
(iDNES.cz)
https://1url.cz/KKMWw
Eicherik: Občas jsem internet dřív projela i jsem si přečetla zprávy, teď už nečtu na internetu skoro nic.
keri.H: Já internet používám hodně a sleduji různé oblasti. Zprávy na netu sleduji také, protože spoustu se toho člověk v TV zprávách nedozví. Samozřejmě musí člověk brát internet s rezervou. Co se týče zpráv, tak obzvlášť. Výši věrohodnosti hodnotím podle zdroje. Nejdůvěryhodnější zprávy jsou ty, které tzv. míří do vlastních řad. :-)
Eicherik: Zprávy v televizi jsem nesledovala ani dříve, takže ty nesleduju ani teď. Nějak celkově na televizní programy moc nekoukám. Když už tak si pustím jednou za čas něco z archivu, ale poslední dobou ani na ty filmy nějak nekoukám. Radši sáhnu po knize a to samé právě v souvislosti s tím internetem. Hlavně mám jen pár určitých stránek, kam chodím častěji, tou je i třeba DK a jsou stránky, kam chodím jen jednou za čas. :)
keri.H: Mám to podobně. Knihu mám raději. Občas zkouknu nějaký film nebo seriál. Většinou český. :-)
Co byste měli vědět o vikinzích, navoněných metrosexuálech raného středověku (nedd.tiscali.cz)
https://1url.cz/8KMoa
Text příspěvku byl upraven 20.03.21 v 21:15
alekis: Zkoušela jsi testy Fyziologického ústavu AVČR? Pobavilo?
Pro mě to bylo příjemné rozhýbání neuronů. :) Dva první bez chyby, třetí si udělám později.
Podle informací budou testy dostupné i po ukončení Týdne mozku, stejně jako vybrané přednášky (bez diskuzí, ty už příští týden dostupné nebudou).
Text příspěvku byl upraven 21.03.21 v 09:23
Vložit příspěvek