Filosofování pod starým mohutným dubem
Eicherik: Četla jsem a líbila se mi. :)
Ale jinak za mě jsou top Deset malých černoušků, Vražda v Orient-expresu a Pět malých prasátek. :)
Za mě Deset malých černoušků a Vraždy podle abecedy :-) Cyankáli jsem četla, ale nějak si je moc nepamatuji...
keri.H: Ty máš Agathu asi hodně načtenou. :-) Deset malých černoušků si přečtu určitě. :-)
Eicherik: Hned po prvním díle se mi zatím líbila nejvíc :-) To napětí na konci ... wau :-)
denib: Já na tenhle díl teprve čekám. :-) Tak doufám, že ho do tý doby nikdo nečajzne. :-D
Eicherik: Četla jsem toho od Agathy hodně, ale pořád jsem toho taky hodně nečetla. :) Má čestné místo v knihovně a je to jedna z mála autorů, od koho mám více knih v knihovně. :)
keri.H: To úplně chápu. Knihy od Agathy mi zabírají v knihovně dvě a půl poličky :-)
keri.H, denib: Já vlastně žádný román Agathy ještě nečetl. Pouze povídku a byla dobrá. :-)
denib: Chystáš se číst od ní knihu Růže a tis? Já jsem na ni zvědavá, protože kniha Nedokončený portrét se mi líbila. :)
keri.H: Ráda bych je zkusila obě ... A nečetla jsi Pověz mi, jak žijete? To nemá s detektivkou vůbec nic společného. Je to vyprávění o tom, jak jela s manželem na vykopávky. Dost jsem se u toho nasmála :-)
denib: Tu jsem nečetla, ale vypadá to zajímavě, zkusím se po ni podívat. :)
Tak jsem si udělala radost a cca po 2 - 3 letech se znovu přihlásila do naší knihovny. Paní knihovnice si mě pamatovala a mile mě uvítala. A hned jsem si půjčila jednoho Backmana, inspektora Gamache, Nastereu a Nedokončený portrét. Samé knihy na které jsem se už nějaký čásek chystala a těšila. Teď jen nevím, do které se pustit dřív :-)
Denib: vítám tě zpět do sekty uctívačů knihovny! Snad se tam bude líbit :) ︎♡
A koukám, že už je splněno i na poli výzvy :) gratuluji! :)
Text příspěvku byl upraven 16.08.21 v 17:33
Lenka: Děkuji :-) Z knihovny jsem odešla, když jsem měla blok a pak byla v nemocnici a tak... ráda se teď vracím :-)
denib: Také gratuluji ke splnění výzvy. :) Jinak koukám, že od Backmana je to kniha Úzkosti a jejich lidé, také se na ni už dlouho chystám. :)
keri.H: Mám ho moc ráda, četla jsem od něj skoro všechno. Až přečtu tuhle, bude mi chybět už jen Životní terno.
denib - to jsem ráda, že jsi zase v knihovně, protože já knihovnu miluju, obzvlášť tu naši a nedám na tuhle instituci a jejich služby dopustit.
Úzkosti a jejich lidé mi leží na stolku, koupila jsem ji sestře k narozeninám, které má v září. Ale počkám, až si ji přečte a pak mi ji půjčí. Dělám to tak, mám ráda, když ten konkrétní výtisk čte nejdříve obdarovaný.
denib: Tak to jsem rád, hlavně za to, že už nemáš ten blok. A musím opět připomenout, že jsi to byla Ty, kdo mně "dokopal" k tomu, abych se přihlásil do knihovny. Já to pořád odkládal. Bylo to samé až, až, až..... A Ty jsi napsala něco jako: "Jdi a přihlas se." A já šel a přihlásil se a od té doby tam chodím pořád. :-)
Eicherik, Marika: Jste milí, děkuji. Taky jsem ráda, že zase tolik čtu. Už jsem se pustila do Nedokončeného portrétu a je moc dobře čtivé.
Čtu ten Dallas. Hned od začátku jsem nemohl nevzpomenout na film Na Hromnice o den více. :-)
Vložit příspěvek