Filosofování pod starým mohutným dubem
denib: Máš objednané Zátiší s vránami? Tohle je jediný ze starších dílů, který jsem ještě nečetl. :-)
Eicherik: Čtu to elektronicky a už to mám v mobilu :-) Sice nedám dopustit na papírové knihy, ale jsem teď v situaci, kdy hodně čtu mimo domov a mít u sebe papírovou knihu se mi moc nehodí.
Eicherik: bez komentáře :D nějak jsem se nemohla soustředit, takže šly dva hubeňouři, ale teď budu mít dovolenou, takže snad už na to přijde :/
Text příspěvku byl upraven 12.08.21 v 22:03
denib - dneska jsme se vrátili z Chorvatska a musím taky čtečku ocenit a pochválit, jak se pěkně vejde všude a dá se číst více méně kdekoliv, na pláži pod píniemi byla super.
Eicherik: tak snad dočteme oba :) Za mě třeba dnes nepadne ani písmenko. V práci to bylo dost náročný, takže kdo ví, jestli dneska budu vůbec koukat na hvězdy :( a dřív nevytuhnu... :/
Otevřela jsem YT a co tam nevidím?! :) dala jsem do záložek hned několik videií, všechno novinky staré maximálně 12 hodin a na to všechno se těším. Asi se hudební průmysl bojí, že po pátku třináctém nastane konec světa, takže ať nám k tomu alespoň dobře hrajou :D
Perseidy, na ty jsem uvažovala, že se budu dívat. :)
Dnes jsem se sice stavila v knihovně, ale odnesla jsem si jen dvě knihy s recepty a jednu s jógou.
Na čtení toho teď mám hodně a nějak jsem měla na knihy méně času.
Keri.H: já jsem ráda, že jsou Perseidy vidět déle než jeden večer. Včera jsem, podle předpokladu, totálně vytuhla...a probudila se až po deváté :/
A potom začal klasický pátek třináctého. Začala jsem zalejvat. Takže nejdřív mi nešly spojit hadice, potom jsem se celá zacákala, zaprasila a zase zacákala :D Nejlepší bylo, když jsem hadici položila na trávu, tak se ani nehla. A jak jdu kolem ní, abych zavřela vodu, hned se začala ta hadice točit, a celou mě ohodila. Ještě že je krásně a teplo ;)
Lenka.Vílka: Já to včera taky právě nedala, tak plánuju dneska, když vydržím.
Tak to ten den začal krásně, takže zbytek dne už bude určitě jen lepší. :)
Já jsem říkala, že jsem si to vybrala už včera, protože to se mi moc celý den nedařilo.
Dneska pohoda, až na to, že nám vypadla elektřina a doteď to nezprovoznili.
denib - díky
alekis - asi tak nějak, občas jsem je přelstila a pak jsem zase šla dělat rodinu, jak se u nás říká
A jaké máte na víkend knižní plány? Tedy o Dallasu 63 už víme :-) Musím si ho taky někdy přečíst.
Teď o víkendu chci dočíst Petrolejové lampy - výborná kniha. A pak kouknu na film, abych mohla srovnávat. A taky asi dočtu McBaina. A pokud to obojí stihnu, tak hurá na čtvrtého Pendergasta. Těším, těším … :-)
denib - jelikož se mi nechtělo tahat na dovolenou rozečtenou knihu Tajemství italské vily, tak se do ní pustím, je pěkná. A pak se uvidí.
Já jsem začala Loupežníka od Karla Čapka a mrknu se do kuchařek, zda nenajdu inspiraci na něco dobrého na víkend. :)
Lenka.Vílka: Psala jsi o hudebním průmyslu. Předevčírem jsem se rozšoupl a objednal si 14 CéDéček. :-)
Eicherik: Hmm, tak to je hezké :) na názvy se ptát nebudu. Je mi jasný, že na mě by to bylo moc death :D
Knižní plány. Dnes konečně načínám Vlakovou loupež po česku. České devadesátky jsou pro žánr krimi jako dělané. Jsem zvědavej, jestli autor tu dobu vystihl. No a potom již zmíněný Dallas. :-)
Eicherik: tak to u mě vyjde nastejno. Protože v těch nových věcech jsou i Trivium. Tam se cítím dobře. Hodně dobře. Už se těším na novou placku
Vložit příspěvek