Filosofování pod starým mohutným dubem
Naias: já jsem chudá, blbá a nic si nepamatuju. Proč si myslíš, že si vždycky hezká holka vybere za kamarádku tu ošklivou? Dívej se na to pozitivně. Jiný jsou na tom hůř ;)
Lenka: Přestaň se pořád shazovat! Myslíš, že bych si dal do oblíbených nějakou blbku, nebo co? :D
Terror: když já ráda hledám tu lepší polovinu. A ta se ze dna hledá líp :D nebo z pod okapu ;)
Ale děkuji, nejsem tedy blbka :D
Co říká hologram, který neví, že polévka gazpacho se servíruje studená, mě netankuje. :)
Naias - plánuji kupovat ještě další knihy na Vánoce -předběžný seznam mám, změny a doplnění je jisté.
Ad Lenka "já jsem chudá, blbá a nic si nepamatuju":
My co, máme odznak Fučika, víme, čeho si u dívky tak ňák cenit nejvíc: https://www.youtube.com/watch?v=a9T6rVI9N60&t=448s
PanPredseda: no, teda nic moc na cenění u mě není. Ale jo, něco tam je :D
Hlavně jestli jsi věrná lidu a jestli v Tobě můžeme vidět to, co soudruh Wolker za první republiky. ;-)
(Pardon)
Text příspěvku byl upraven 10.11.21 v 08:59
Jsem věrná sobě! Kvůli tomu to občas stojí za pendrek, ale cítím se díky tomu poměrně dost dobře :)
Text příspěvku byl upraven 10.11.21 v 09:21
Eicherik: Zmizení Sáry Sáry Lindertové vypadá zajímavě, přidávám na seznam. :)
Na Vánoce asi žádné knihy kupovat nebudu. Občas kupuji neteřím, ale letos ne. A pro sebe màm hodně knih.
Teď už jsem pár dnů ani nečetla.
Když jsme u těch Vánoc: Doporučujete u knihy Chrám i tvrz sehnat vydání z roku 1946 (např. z antikvariátu) nebo raději novější (tuším z roku 2015).
Ak si vôbec kúpim nejakú knihu, tak to bude musieť byť niečo veľmi vynimočné, ale skôr nie ako áno.
Pred cca tromi týždňami som si kúpil EDD-u a nejakého Rogera S.
Text příspěvku byl upraven 10.11.21 v 12:52
Jsem zvědavý, jestli se ten připravovaný tzv. rakouský model bude týkat i knihoven. Myslím tím, že by neočkovaní nemohli navštěvovat knihovnu. Pokud to nastane, tak mě to alespoň donutí přečíst nepřečtené knihy z domácí knihovny. :-)
Já jsem bohatě zásobena a kdyby přece jen došlo k nejhoršímu, knihbudky zatím tečku, test ani jiné nesmysle nepožadují ;-)
Do ostatních knihoven mi nic není (sorry, ale pravda), ale u nás může dál každý. Hlavně to nehroťte z důvodů vašeho přesvědčení. Konspsirace nejsou na místě. Tohle v knihovnách nehrozí. Beru je na úrovni obchodů, takže se segregace fakt nebojím :D prostě je maximálně zavřou a jenom na výdejní okénko. Ale podle mě už nehrozí absolutní zavření. Ale je pravda, že mi to vyhovovalo. Alespoň si člověk půjčí jenom to, co chce :) A při úplném zavření nehrozí vůbec žádný stres :D
Text příspěvku byl upraven 12.11.21 v 18:32
Čtu tu Sáru. Zatím se ještě nedá říci, jestli je to dobrá kniha nebo ne. Ale stanice metra v téhle knize mají neexistující jména a to je takové divné. :-)
Vložit příspěvek