Filosofování pod starým mohutným dubem
Všechno nejhezčí v Novém roce. :)
Těším se všeobecně, že si zase něco přečtu.
Těším se na to, až budu dál číst Kočka a město.
A taky na knihu Zimní oheň, co màm nějakou dobu doma. :)
https://www.databazeknih.cz/knihy/rocni-obdobi-zimni-ohen-424019
Text příspěvku byl upraven 01.01.22 v 09:13
Eicherik: Už jsem do výzvy naházela, co šlo :-) Akorát s tou nešťastnou láskou si nejsem jistá, nakolik jsou tipy od ostatních spolehlivé. Prostě to budu muset přečíst a uvidím. Ale obě knížky, co jsem tam dala, si chci přečíst tak jako tak, takže, i kdyby to nevyšlo, rozhodně to nebude škoda času :-)
Elzhebet - Zločin na Zlenicích hradě je na Radiu Dvojka ve čtení na pokračování
Eicherik: Poprvé. Koupila jsem si jí už loni. Ale jak moc mám Kinga ráda, tak se mi do ní nějak nechtělo. Ani nevím proč.
denib - taky jsem k tobě koukla a inspirovala se, třeba u Lincolna Rhyma
Eicheriku - přeju dobrý lov( ať už to pro tebe znamená cokoliv) - jak na Nový Rok, tak po celý rok
Marika: Lincoln Rhyme je dobrej. Už jsem přečetla několik knih s ním a vůbec nevadí, že to čtu na přeskáčku. Akorát je myslím dobré přečíst první díl opravdu jako první, aby člověk zjistil, kdo je jeho Amélie. Ale pak už to je víceméně fuk.
Abych držela partu. Výzva 2022 naklikána. Mám to napsané i zvlášť na papíru z loňských připrav. Jsem totiž zvědavá, jak to potom dopadne na konci roku a ráda si to porovnám :)
Protože plány jsou od toho, aby nevycházely. Ale většinu těch knih mám doma, takže by to snad vyjít mohlo :D
Text příspěvku byl upraven 01.01.22 v 10:48
Cyklisti a jezdci na elektrických koloběžkách jezdí v Praze po chodníku naprosto běžně. Není problém na chodníku vidět jet i menší motocykl nebo automobil. Dneska jsem potkal na chodníku policisty na koních. :-) Takže jsem musel pěkně na trávník, aby panstvo z "Pomáhat a chránit" mohlo pěkně projet. :-D
Marika: Děkuji za přání. Na oplátku Ti přeji spoustu dobrého čtení po celý rok a také se přidávám k tvrzení, že Lincoln Rhyme je dobrej. :-)
denib: Dallas. Určitě se Ti to bude líbit. Jak říká kamarád encyklopedie, je to jedna z nejlepších Kingovek. :-)
Nejlepší je To. ;-) Doufám, že to kamarád encyklopedie nečte. :-D
Lenka: Výzva. Také tu Tvou prolustruji. :-D
Tradice se musí dodržovat i na Nový rok, takže hurá do žehlení. :-D
Eicherik: Vím, že jednu dobu to tu bylo pořád jen Dallas, Dallas, Dallas... :-)
Hezké novoroční poledne, poddubačky a poddubáci.
Už jste dnes přečetli alespoň pár stránek? Z jaké knihy nebo knih?
Já jsem kolem 7. otevřela typické novoroční téma - Mocenskou posedlost. :)
Teď, v poledne čtu Jak vznikal svět.
Jedna kniha lepší než druhá, tzn. obě jsou výborné.
Text příspěvku byl upraven 01.01.22 v 11:38
R.E.M.: Už jsem dnes přečetla Podivnou knihovnu od Murakamiho. Když jsem si to půjčovala, netušila jsem, že to je tak útlounká knížečka. A teď už čtu Zuzanin dech. Tak jestli platí "jak na Nový rok, tak celý rok", přečtu toho ještě hodně :-) A teď zuřivě ťukám na dřevo a všechno kolem, abych to nezakřikla :-)
Chvilku jsem četl. Nevídaní akademikové od Pratchetta. Ale nemůžu se na to soustředit.
Co se týče výzvy, já nic neplánuju. Přečtu něco, kouknu, jestli se to tam hodí a hotovo. Teprve, když se blíží konec roku (to je tak srpen), začínám hledat zbývající knihy dle témat.
denib: Koukal jsem, že Podivná knihovna za čtyři. Tak jsme na tom stejně. Malá, ale atmosférická.
Terror: ale dává to naději. Hlavně, když jenom člověk přesune tituly, co měly být v roce 2021 do roku 2022, a zjistí, že i tak se někam vejdou. Naději, že to konečně letos bude :)
Terror: Ono je to celkem jedno. Já si tam třeba něco naplánuju a pak tam dám jinou knihu. Ale mám tam i knihy ze seznamu, které si chci určitě přečíst, takže knihy chci číst hlavně z toho seznamu, aby se mi trochu snížil. :)
Vložit příspěvek