Filosofování pod starým mohutným dubem
Druhý díl Devadesátek byl opět povedený. Velmi chválím Michala Novotného za ztvárnění Ivana Jonáka. :-)
Marika: Prostě jsem si ty knížky půjčila v knihovně. Ale dneska nebo zítra si jdu pro úplně jiné, většina se do výzvy nehodí.
denib: Tak to konečně přiznej, že chceš být vedle mne alespoň ve virtuálním žebříčku. :D
Ahoj všichni,
Jsem tu nová a zaujala mne tahle diskuze. V žebříčku vás teda nedohoním, ale jestli vám to nebude vadit, tak bych si sem občas skočila zadrbat. :-)
Vrběnka: Ahoj, nejsem sice žádný exkluzivní vzorek tohoto společenství, ale myslím, že to nikomu vadit nebude. Klidně se drbej. :)
denib: Tak to chápu, proč najednou tolik knih. Třeba ho v tom žebříčku brzy doženeš. :)
Vrběnka: ahoj, předpokládám, že to nikomu vadit nebude. :)
Vrběnko taky vítám a přeji všem klidnou noc a neponocujte u těch knih dlouho, já to teď dočetla, nedalo mi to a tak jdu spát.
Eicherik....český seriálovník
Odkoukal jsem druhý díl Odznak Vysočina, jmenoval se Den blbec....den blbec byl, že jsem na to hleděl do konce
Tenhle seriál má nulovou hodnotu /když už, tak 20%
Stíny v mlze....nepřesvědčivá P.Špalková, to není kapitánka od kriminálky ....40%
Devadesátky jsou nejlepší.......
Já na ty novodobé české seriály vůbec nekoukám. Přijde mi to na jedno kopyto. A herci, to je kapitola sama pro sebe.
Vrběnka: Moje řeč. Navíc když jsem předevčírem koutkem oka zahlédla kousek Devadesátek, které si pouštěl můj drahý, musím konstatovat, že nejsem ještě dost stará na to, abych si devadesátá léta (a hlavně tehdejší garderobu) připomínala s dojatou slzou v oku.
Já mám ráda ty staré detektivky, jako bylo Dobrodružství kriminalistiky a Panoptikum. Z těch novějších se mi líbí Četnické humoresky. Už je zase opakují, jupí!
encyklopedie: Mně se první díl Odznaku líbil a těším se na dvojku. Souhlasím, že Devadesátky jsou nejlepší. :-)
Mě se ty nové seriály líbí, ale nejvíce se mi líbil Rapl (1. série), Labyrint (1. a 3. série) a Polda. :)
Vrběnka: Na Četnické humoresky také koukám, ty jsou skvělé. Zatím se mi nepovedlo vidět všechny díly, tak snad tentokrát už je všechny uvidím. :)
Měsíční jeskyně. Poprvé jsem se o téhle záhadě dočetl v knize Nacistická okultní válka - Hitlerova smlouva se silami zla. Dále se o ní píše taky v knihách Tajemství měsíční jeskyně a jiné záhadné úkazy a Kniha nevysvětlitelného.
Na tohle krátké video jsem narazil dnes:
https://1url.cz/AKOkn
Vložit příspěvek