Filosofování pod starým mohutným dubem
vas: Zdravím (za celé vlákno) do Amazonie. Budeme na sebe dávat pozor. :-) Abychom třeba nepřetáhli výpůjční lhůty v knihovně. :-D Mějte se hezky a opatrujte se v tom nádherném koutu naší planety. A, až bude čas, tak se zase v pořádku navraťte zpátky, do té naší krásné, malé roklinky, zvané Česko. :-)
Text příspěvku byl upraven 19.07.22 v 08:30
Marika: Jsem zvědavá, jak se ti bude líbit Proč bychom.se nepotili. Taky jsem o ní uvažovala. Četla jsem Proč bychom se netopili, což mě tolik nezaujalo, tak jsem chtěla zkusit ještě něco dalšího.
Plánovala jsem, že půjdu do knihovny jen vrátit knihy. Dopadlo to tak, že jsem si čtyři knihy půjčila. Měla jsem využít to auto, co jezdí každé pondělí i k nám do vesnice. To bych si aspoň nic nepůjčila. :D
Keri.H: to je milé, znám to až moc dobře. Teď naštěstí žádné rezervace a do knihovny až v půlce srpna, protože "90 dní", jednu si ale půjčím znovu, nějak nebyla nálada. Ale mám momentálně půjčeno snad nejméně knih v historii. Plus ta žádná rezervace. Jdu do sebe :D
Byla jsem v knihovně před pár dny, ale protože mi tam přistály dvě rezervace, co někdo vrátil, musela jsem tam dneska znovu. A paní knihovnice se na mě smála a prý: "Vrátili je moc brzo, že jo?" :-)))
Já jsem byla v knihovně dnes. Šla jsem vrátit tři knihy s tím, že domů nic neponesu... Přinesla jsem si čtyři nové. :-) Jinak mám pravidlo půjčit si méně než vracím, ale málokdy se mi podaří ho dodržet.
U nás v Praze mají knihovny od pondělka čtrnáct dní zavřeno, ale já si udělal zásobičku devíti kousků. :-)
Pavlína, ak si požičiavaš viac, ako vraciaš, daj si pozor, aby to nedopadlo ako s Cimrmanovým banským výťahom.
keri.H - Proč bychom se nepotili už jsem kdysi četla a moc jsem se nasmála, teď jsem si ji našla v knihobudce.
Tak opravuji na čtyři knihy vrátit, teď jsem ještě dočetla jednu :-)
No uf! Všechno, všude, najednou :)
V kině jsme byli jenom čtyři lidi, ale víte vy co? Občas je lepší, když jsou v kině jenom lidi, který chtějí film vidět, ne protože si myslí, že ho musí vidět, aby byli cool. Ale jak víme...dost věcí se teď dělá jenom proto, aby byli na oko cool, ale ve skutečnosti je to prázdný, tak nechutně prázdný...
Lenka.Vílka: Na čem jsi byla? Možná to tu někde padlo, ale teď nevím.
U nás se tohle moc často nestane, že by bylo tak málo lidí (aspoň teda já to ještě nikdy nezažila). Jo kino je třeba prázdnější, ale pořád těch lidí je vždy dost. A ano určitě je lepší, když jdou na film lidi, kteří ho fakt chtějí vidět. :)
Výbornej film. Rumunskej. Já bych šel ještě jednou, ale v televizi dávaj dokument o živočišný výrobě a mně ten křáp (televizor) zase nefunguje. :-D
Text příspěvku byl upraven 23.07.22 v 06:12
Keri.H: to byl název filmu. Všechno, všude, najednou.
https://m.youtube.com/watch?v=wxN1T1uxQ2g
Za mě super film. Ne pro každého, ale na konci čeká pro diváka velká odměna :)
Vlastně, jsem nečekala, že to u nás vůbec bude. Mělo to premiéru někdy v březnu, určitě to už je tedy online, ale film dávali teď ve Varech a najednou puf a je u nás v kině. Prostě spokojená se vším :)
Text příspěvku byl upraven 23.07.22 v 06:52
Tak jsem se v knize přestěhovala na chvíli na Pláž v Chorvatsku, abych si chvíli odpočinula od vyšetřování vražd (Anonymita). Na Pláž v Chorvatsku jsem se chystala již delší dobu a teď je na to ideální čas. Jsem na knihu zvědavá. :)
Text příspěvku byl upraven 25.07.22 v 20:08
Já v pátek odjíždím do luxusního hotelu ve Švýcarsku, který je zastíněn vrcholky Alp. Mám jisté zprávy, že tam zuří bouře a ztrácejí se tam lidé. :-)
A je to tady! 19 srpna spadne na celém světě internet. Má premiéru závěrečný díl napínavé ságy plné hlubokých rozhovorů o smyslu života a důležitých rozhodnutí...
https://m.youtube.com/watch?v=kmprzSxa6aQ
A já furt nic. Ale kdo ví...třeba mi houkne a všechno bude jinak :D
Text příspěvku byl upraven 25.07.22 v 22:38
keri.H - na Pláž v Chorvatsku se taky chystám, ale čekám, čekám, je na to rezervace, snad se k tomu dostanu ještě v teplém počasí.
Eicheriku - ty jedeš do Švýcarska ? Já příští úterý vyrážím také a budu se tam prohánět horskými vlaky :-) Včera mi manžel vyměnil franky, to jsou tak krásný bankovky, podezřívala jsem ho, že si je vymyslel.
Vložit příspěvek