Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
Tak hotovo. Jen jsem musela čekat do poledne, ale jak jsem uviděla tu potvoru v knihovně, hned bylo jasno, i když s hledáním jména postavy musela pomoct teta wiki.
Teď ještě doufat že nevyhraju, protože jsem se fakt těšila, že letošní přiznání daně z příjmu jsem smolila naposledy :-)
Tak i já konečně až teď můžu napsat hurá mám to.
Zdůvodňuju si to tím, že se mě nechtělo loučit s touto soutěží a všemi, kdo ochotně pomohli nebo se jen zapojili do diskuze. A vítěz ať si výhru užije.
Text příspěvku byl upraven 31.03.23 v 16:03
Já se také připojuji k poděkování za soutěž, za rady, za všechno tohle. Hodně štěstí vítězi a ať si všechno to počteníčko užije. :-)
Mockrát všem děkuji za nápovědy a za všechno. Hodně štěstí při losování
Dnešní ranní indicie mi nic neříkaly, ale večer vidím, že knihu znám sice jen dle jména, ale bývala v 90. letech PC hra na její motivy (realtime strategie), harvestovalo se v ní koření, bojovalo proti 1-2 protivníkům a občas harvestor sežral červ :-D
@jola0007: tak už vybráno
Text příspěvku byl upraven 03.04.23 v 18:26
Tajemná knihovna pro tento týden aneb Nám to ještě nestačilo...
knihy:
Mediální krysy aneb jak novináři manipulují
Romeo a Julie
Vojna a mír
Nová slova v češtině : slovník neologismů
Hunger Games. 3, Síla vzdoru
předmět:
ručičkové hodiny
Ahoj. Bude i letos hádací soutěž od Martinusu? Na jejich webu jsem nic nenašla. Už je 1.března a já se těšila, že to i letos zase vypukne.
@EliskaD
Na jejich FB stránkách je oznámena knihomolská soutěž od 4. března, ale nevím, zda bude jako minulý rok. :/
Postava se objevila už v minulé či předminulé hře. Pomohla mi nápověda ve dvanáct.
Jsem taky mimo. Myslela jsem, že oblíbená barva hledané postavy je zelená, ale tuto odpověď mi to nebere. Tak uvidíme, co poslední nápověda :)
VeruFreckles:
barva je v pořádku, zkuste si vygůglit jméno i přijmení.Mělo by to vzít.
Text příspěvku byl upraven 04.03.24 v 15:25
Díky za ujištění. Zadávala jsem málo počeštěné jméno. Teď už to cinklo :)
Včera jsem tápala, protože o knize jsem sice slyšela, ale úplně mě minula. Dnes to byla brnkačka. Kdo viděl i film, nemůže se splést. ;-)
Zkoušela jsem Pana prstenů, ale ten to asi nebude, obrázek úplně nesedí, asi tohle neznám.
Vložit příspěvek