Martinus - pomoc v luštění (soutěž)
atena4093: Jsem si jistá, že to znáte. ;-) Minimálně ten film. Já knihu nečetla, ale film je skvělý. Snad neprozradím moc, když napíšu, že film je z osmdesátek. ;-)
A já ještě trochu pomůžu, ten film má poměrně známý soundtrack, resp. píseň
Dneska brnkačka Sarumanovo oko, že .... Tak proč mi to nebere žadného Pytlíka?
Mně se první indicie - pohlednice - nezobrazuje. Ale text dává tolik nápověd, že to nebyl problém.
Tak já jsem teda i po druhé nápovědě hodně mimo... Pána prstenů ani Hobita, na které tu spoustu z vás poukazuju jsem neviděla a ani nečetla... pro mě teda dneska asi smůla :(
Knihu jsem nečetla, film neviděla, to je pak těžké. :) Tak ještě že umím trochu googlit... Z obrázku jsem zatím neuhodla ani jednou, ale text dost pomůže. Pro toho, kdo ještě neuhodl - zkuste jinou postavu. :)
Nemáte, někdo, prosím, nápovědu ke včerejší pohlednici? Zkusila jsem vše, co mě napadlo, ale nic, jsem úplně dutá.
Markiibuks: Mně pomohly až nápovědy na stránkách knihkupectví na fb. Tahle kniha mě úplně minula. Ale zaměřila bych se na již zmiňovanou barvu. ;-)
Tak včerejšek mi teda dal pořádně zabrat, neboť jsem knihu vůbec neznala. Dnes ovšem velmi jednoduché. Knihu jsem četla a film viděla, tudíž uhodnuto hned na první dobrou.
Věž není z Pána prstenů. Film je hodně známý i mezi dětmi. A není to zvířátko, jak většinu jako první napadne.
Nemáte tam ještě nějakou nápovědu, jediné co mě napadlo je Nekonečný příběh.
Text příspěvku byl upraven 05.03.24 v 19:20
uzivatel3775: Bývá dobré zkusit více postav z dané knihy, nemusí to být hlavní postava, ale třeba jiná výrazná.
Lehrerin: text pohlednice opět úžasný a já jsem přesvědčena, že to už máte také.
Upřímně znam pouze film a mlok je trochu zavádějící nápověda. Automaticky jsem premyslela nad Capkem. Zkuste se na toho mloka tolik nevázat
Mě by spíš než ještěrka pomohla červená mašle podle filmu. Jestli je mašle i v knížce nevím, zatím jsem ji nečetla
Vložit příspěvek