Nono (aneb štrikovna)

DISKUZE » Volná diskuze

Lector
Lector 11.06.2018 v 10:31

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

Dudu
Dudu 11.06.2018 v 10:53

Pobavila mě v Německu tato cedule: Buďte prosím na personál naší restaurace hodní. Hostů máme dost, číšníků ovšem nedostatek ;-)

bubka
bubka 11.06.2018 v 14:23

Lectore - potěšilo mne (musím se k tomu přiznat), jak moc vás mé přiléhavé zhodnocení ranilo. Už jste potřeboval pravdu slyšet jako sůl. Žít v iluzích a dokonce o sobě, není dobrý život.

Teď máte před sebou dvě možnosti - buď tu pravdu přijmout a začít se měnit, nebo před ní stále zavírat oči a zůstat v sebeklamu, držím vám palce.

Text příspěvku byl upraven 11.06.18 v 14:23

Lector
Lector 11.06.2018 v 14:55

bubka
bubka 11.06.2018 v 15:27

asi to raní vaši sebeúctu, ale nikdy jsme nepřemýšlela o tom co by na vás platilo. Vy nevíte, kdo jsem, a vaše úvaha, že jsem právnička je jen úvaha, nic dalšího a na této diskuzi ani nic významného.
pro mne jste jen arogantní namyšlený trouba... přeberte si to , jak chcete a dokonce odhaduju, že máte nevyřešený vztah k ženám vůbec a k ženským autoritám zvlášť. s tím si musíte pomoci sám.

Erilenne
Erilenne 11.06.2018 v 15:35

bubka+lector - přijde vám skutečně normální osočovat se na knižním webu, kdo je větší lhář a kdo větší hlupák, ač se - předpokládám, osobně neznáte?
Pište si svá invektiva do os. zpráv, pokud se nehodláte dokonale zesměšnit :(

Dudu
Dudu 11.06.2018 v 16:27

Skutečně by bylo lepší psát si to do zpráv. Bubka by si mohla přečíst nějakou pěknou knížku stran neagresivní konverzace a Lector se zaměřením na odhalení ženské logiky.

Jacck
Jacck 11.06.2018 v 17:34

já hlavně nechápu proč bubka (a její další alterega jako EmmaKrizova, Alexander1918) pořád leze do diskuze, kde o ni nikdo nestojí. Ať si založí své vlastní vlákno o propagaci komunismu, putinismu, zemanismu, antiamerikanismu a diskutuje si tam se svými třemi nicky sama se sebou.

bubka
bubka 11.06.2018 v 17:34

dudu - nekomunikuji agresivně, ale řídím se heslem na hrubý pytel hrubá záplata..a to až po několika útocích. Budu se tím, z dovolením, řídit i nadále. a vyprošuju si sexistické narážky, Dudu, nechtějte vědět, co bych já vám mohla říci o mužské logice

Erilenne - snad máte pravdu, ale jak říkám nemám ve zvyku nechat se beztrestně napadnout a ani si tento postoj neosvojím. Škoda, že jste nepromluvila do duše například i sieně.... to by byla trefa do černého.

bubka
bubka 11.06.2018 v 17:36

Jaccku... chystáš se taky vyskočit z okna se zvoláním: Rusové, Rusové jdou?

ovšem pozoruhodné je, že naši strážci neagresivní diskuze zatím nikdy proti tvým blábolům nevystoupili... že bys by jejich alter ego?

Alexander1918
Alexander1918 11.06.2018 v 17:42

Díky za reklamu. :)

TakySimona
TakySimona 11.06.2018 v 18:06

Co se děje na úrovni soukromých zpráv samozřejmě nevím. Ale z viditelných stop ve vláknech, která sleduji nebo tam přímo přispívám, vycházíte vy, bubko, jako ta, která si neodpustí jedinou příležitost vyvolat konflikt tím, že použijete některý ze známých argumentačních faulů.

Jenom dnes a v tomto vlákně jste už dvakrát napsala, že to děláte proto, že vás to baví.
Žádat Dana, aby vám opět zrušil profil pro opakované a vědomé napadání jiných uživatelů k ničemu nevede, protože si kdykoliv můžete založit profil další.

Naštěstí pro nás se ale brzy sama usvědčíte volbou slov (nemyslím chybnou gramatikou nebo pravopisem), nijak neskrývanou záští a především obdivuhodně pružným přitesáváním vašich minulých výroků.

Jediným uživatelem, kterému si troufám tímto příspěvkem radit, jsem já sama.

Eicherik
Eicherik 11.06.2018 v 18:59

Lector: To s tou chudou zemí jsem samozřejmě nadsadil. :-) Proti myšlence EU jako takové nic nemám, ale nelíbí se mi to současné provedení. Samozřejmě souhlasím i se solidaritou vůči všem našim evropským partnerům. Ale je tady jedno veliké ALE.
EU by si musela hlídat svoje hranice, jenže ona si je nehlídá.
Pokud se EU nevzpamatuje a totálně nezmění svoji přistěhovaleckou politiku, tak je pro mě přijatelnější, abychom z EU vystoupili a to i za cenu toho, že zchudneme. :-)

Eicherik
Eicherik 11.06.2018 v 19:00

Teď koukám, že Lector svůj profil zrušil. Je mi to líto.

triatlet
triatlet 11.06.2018 v 19:40

Eicherik
Eicherik 11.06.2018 v 19:43

triatlet: Už se tak bohužel stalo.

EmmaKrizova
EmmaKrizova 11.06.2018 v 19:54

Končí to brekem, tak to fakt asi nemá cenu. Pokud lidi v diskuzi nejsou schopi říct ale blbě kecáč místo((( (sprostě) )))lžeš, tak to nemá cenu. Tak aspon Jack a jeho trojjediná teórie nám zůstala , važme si ho. Je to škoda.

TakySimona
TakySimona 11.06.2018 v 19:59

Právě jsem požádala Dana, aby z moci a autority provozovatele Databáze knih posoudil, zda jsou dnešní příspěvky bubky v souladu s Podmínkami užití, konkrétně zda neporušují "zákaz jinak útočných příspěvků" zmíněný v sekci Pravidla užívání Portálu.

Jestliže se bubka honosí svou zásadou "hrubé záplaty na hrubý pytel", pak já se tímto veřejně přiznávám ke své slabosti "stokrát nic umořilo osla".

Lector by totiž nemusel být poslední, koho odtud bubka vyštvala.

EmmaKrizova
EmmaKrizova 11.06.2018 v 20:08

Ale no tak, Lectora nikdo nenutil účastnit se diskuze ve Štrykovně. A o lidech co chcou jiným lidem rušit profily, protože jiný uživatel se sám od sebe odhlásil, o těch si nemyslím nic dobrého. On totiž Lector diskutoval, a není žádná oběť

Text příspěvku byl upraven 11.06.18 v 20:12

TakySimona
TakySimona 11.06.2018 v 20:21

EmmaKrizova, vidíte tu analogii s Chartou 77 resp. VONSem? (to k vaší první větě).
Myslete si o mně co chcete.
Lector není oběť, to souhlasím, jeho rozhodnutí zrušit svůj profil je "pouze" důsledkem atmosféry, kterou zde dlouhodobě a opakovaně bubka rozdmýchává.

Text příspěvku byl upraven 11.06.18 v 20:27

EmmaKrizova
EmmaKrizova 11.06.2018 v 20:28

Tu atmosféru vytvářel značně i lector, asi mu tedy vyhovovala. Doposud. No možná že už lituje. A s chátrou vtipné, že, sama jsem to vymyslela. Promiňte, už nemám zájem diskutovat, ale profil si ponechám.

Trissi
Trissi 11.06.2018 v 20:58

Pokud bude bubka zrušena, zmizí z diskuze i Jacck, neb nebude už proti komu bojovat. Ono asi kámen úrazu je v tom, že bubka se dobře baví zátímco ostatní se rozčilují. Pokud se bráníte tím, že rušíte profily, obracíte se na Dana se žádostí o zrušení uživatelky a nazýváte ji hanlivými jmény, vypadá to, že vám došly argumenty. Taky mě pobavilo, že Jacck navrhl, aby se diskuze účastnili jen uživatelé o které ostatní stojí. Diskuze pak bude opravdu zajímavá. Někdo napíše svůj názor, ostatní mu pogratulují jak krásně to vyjádřil a bude hotovo.

Jacck
Jacck 11.06.2018 v 21:33

já proti bubce nebojuju, pro mne je to blbý ruský troll, co furt leze tam kde o ni nikdo nestojí. Já na ni většinou nereaguju, to ona má pořád tendence reagovat na mě. A Lector není oběť, odešel svobodně. Bude ho škoda, ale asi už u něj negativa převážily nad přínosy. Neházel bych to zcela jen na bubku (jakkoliv toho trolla nemám rád a považuju za extrémně otravného)

EmmaKrizova
EmmaKrizova 11.06.2018 v 21:38

Jaccku, seš v pohodě, hoď se do klidu, jen mě mrzí, že vám znárodnili Štrykovnu. A AŽ vám ji budou vracet, ještě to budou chtít zdanit, Nedejte se!!!!!

TakySimona
TakySimona 11.06.2018 v 21:38

To Trissi:

"Pokud bude bubka zrušena, zmizí z diskuze i Jacck, neb nebude už proti komu bojovat."
Nepravda; Jacck se aktivně účastní i diskusí, ve kterých se bubka neangažuje a jeho vystupování tam je naprosto korektní.
"Ono asi kámen úrazu je v tom, že bubka se dobře baví zátímco ostatní se rozčilují."
Jestli by někdo mohl sloužit jako ukázkový příklad toho, jak lži oponovat klidně, střízlivě a uvážlivě, pak to byl především Lector.
"Pokud se bráníte tím, že ..., obracíte se na Dana se žádostí o zrušení uživatelky"
Tohle se týká osobně mě. Požádala jsem Dana, který se sporu jednak neúčastní a jednak definuje zdejší pravidla, o jeho názor. Nepožaduji, a ani nenavrhuji, žádné řešení.

"nazýváte ji hanlivými jmény"
Nálepkuje a ostatním podsouvá své psychologické interpretace především bubka.

"Taky mě pobavilo, že Jacck navrhl, aby se diskuze účastnili jen uživatelé o které ostatní stojí."
Jestli myslíte dnešní Jacckův příspěvek ze 17:24, pak já ho chápu naprosto jinak. Bude-li Jacck mít tu potřebu, okomentuje sám.

Text příspěvku byl upraven 12.06.18 v 08:59

Vložit příspěvek