Nono (aneb štrikovna)
Děvčátka (a chlapci), jestli se vám po bubce tak moc stýská a její názory máte rády/i, proč spolu s ní nediskutujete někde jinde?
A jedna drobná technická - bubka nebyla smazána.
Nemôžem si pomôcť, ale je naozaj taký problém zrušiť to idiotské vlákno a rušiť preventívne jemu podobné ?
Sme ešte na knižnom webe,alebo je to "Sběrna"čohokoľvek ?
Kde sú moderátori ? Ako keby sa "personál" vytratil...
Na iných weboch len odbočka od zadania, alebo iné porušenie interných pravidiel a príspevok zmizne.
Text příspěvku byl upraven 14.06.18 v 16:52
To je jak u blbejch na dvorečku a pořád dokola... Proč bych měla být pyšná (na to, že jsem si založila tuhle diskuzi, kde se chci bavit o tom, co mě zajímá (v rámci zde povolené VOLNÉ diskuze) - k tomu snad pýcha není zapotřebí, ne? Kdo mi sem "leze" a co tu předvádí, to jaksi ovlivnit nemohu. Komu se to nelíbí, ať sem nepíše a nečte to tu, co je na tom za problém?
Naprosto souhlasím s Erilenne, na jednu stranu se tady na jednu uživatelku práská a žaluje, jak na prvním stupni základní školy, a stejné, ne-li horší vyjadřování jiných, je jaksi "v pořádku." Teatrální odcházení a mazání profilů také patří do jiné kategorie chování a srovnávání se s problémy. Tahle diskuze stejně slouží jen k vzájemnému osočování, a jak je vidět, ani zákaz příspěvků bubky v tom nic nezměnilo.
P.S. Len tak pre poriadok (kvôli čomu to celé vzniklo) jediná zmienka o Jamesovi Forrestalovi a jeho skoku z okna s výkrikom „Rusové přicházejí!“ sa nachádza na stránkach BL čo je podľa mňa dosť obskúrny zdroj (aj samovražda je spochybňovaná,ale tam to už trocha zaváňa konšpiráciou). Pozrel som sa v svojej domácej knižnici a ani zmienka. Dokonca ani Wikipedia ho neuvádza. Kontext s bubkiným ... J...k radšej ani nerozoberám to ešte len vtedy by tu lietalo perie...
Prepáčte kní ,ale v mojich "domčekoch" nebolo toľko zlej krvi. A vnímam tento web ako súčasť svojho sveta a som smutný, keď sa z neho stáva "smetisko". Rád si prečítam dobrý komentár, anotáciu ku knihe, všimnem si kto knihu chváli, kto nie, zaujímavé tipy. Občas niečo zaujímavé v diskusii. Sem tam nová kniha, alebo komunikácia s uživateľmi etc... Množstvo zaujímavých informácií ku knihám, aj ľuďom okolo nich a to je celé, tu by bolo možno dobré to stopnúť.
Odstranit vlákno, které nereflektuje, že se jedná o knižní web. Ano, tak by se to dalo řešit. Druhá otázka je, jestli by to uvítali sami hlavní aktéři. Teď zdaleka nemluvím jen o bubce. Myslím, že některé těšilo, že si mohou, za nadšeného souhlasu ostatních, někomu od plic vynadat. A to gesto TakySimony bylo obzvlášť šlechetné. Nebojte se, já to nahlásila, bubka je smazána a já se pro dnešek loučím. Tím, že byla umlčena, jsme dali důkaz, že pravdu máme my. Protože kvůli ní se Lector rozhodl odhlásit a já to tak nemůžu nechat. A Lector, i když to sám později popřel, je podle mě dost inteligentní na to, aby věděl, jaké vášně jeho odhlášení u odpůrců bubky vyvolá.
Velice jste u mě klesl Lectore, ale lůza, lůza Vám tleská, užijte si to!
Lectore, v předchozím příspěvku jste opět rádoby monumentálně oznamoval, že v tomto vlákně končíte. A místo toho se znova rýpete ve stejném tématu, navíc s přispěním soukromých zpráv. Kdyby to takhle dělal každý, tak se celá diskuzní část může zrušit na minutu. Ach jo. (Což se ovšem nestane, protože - klikání = refresh stránek = více peněz z reklamy.)
Pročetla jsem dnešní příspěvky v této diskusi. Uživatelce EmmaKrizová jsem smazala tři její dnešní příspěvky zde, protože obsahovaly urážky a útoky na jiné uživatele Databáze knih.
Podmínky užití:
Uživatel není oprávněn využívat služeb Portálu k jakýmkoli účelům, odporujícím právním předpisům nebo níže uvedeným pravidlům: Jedná se zejména o příspěvky obsahující rasistické výroky, hrubé urážky a hrubé vulgární výrazy (s výjimkou citací pasáží literárních děl), násilné nebo jinak útočné příspěvky.
https://www.databazeknih.cz/podminky-uziti
Pravda výje najevo I v ochotnickém divadle. Já uż jdu ne nechođ, proč jsi šel, tak já se vrátím , a nebo radši nee, vrať, se...
Lectore, gratulace. To byl vážně velmi lstivý plán naoko odejít, což vyprovokovalo zablokování bubky, a pak se vrátit. Ale holt už je tu zpět pod nickem EmmaKrizova a Alexander1918, takže to stejně bylo zbytečné.
Osobně nejsem přítelem banování, spíš bych uvítal jiné možnosti, jako třeba dát zakladateli diskuzního vlákna možnost si jej sám moderovat, a tím pádem i vyhazovat trolly, které tam nechce.
encyklopedie" tohle hnojiště mě vůbec nezajímá, jen jsem včera pátral, jak to, že zmizel Lector "
---
a mně zase vůbec nezajímá co nezajímá tebe, takže nám to tu vůbec nemusíš sdělovat. Sbohem
Text příspěvku byl upraven 15.06.18 v 00:16
Jacck
No to není snad ani možné. Poprvé s tebou v něčem opravdu 100% souhlasím. Říkal jsem si v posledních dnech, že uživatelé, které zde opravdu nebudu vyjmenovávat, měli vlastní, řekněme mu třeba "uživatelské" diskuzní vlákno, a to by si obhospodařovali sami. V okamžiku, kdyby toto vlákno ze strany onoho "moderátora" porušilo zákony DK, automaticky by jeho moderátor o tuto funkci, i o její obnovení přišel.
.....
Prozradím Ti sladké tajemství. Mezi těmi, které zde opravdu nebudu vyjmenovávat, byla i Tvoje maličkost.
Encyklopedie to byl vtip, neboť Jack považuje každý nik , který s ním nesouhlasí za jednoho člověka, asi se to poznat nedalo, sorry, už si tě nevŝímám...
kapr, já si myslím že by to celkem fungovalo. Byl by tady volný trh mezi zakladateli vláken. Ti kteří by vyhazovali a prudili moc, by měli svá diskuzní vlákna prázdná, prostě by k nim nikdo nechodil. Na druhou stranu by si každý mohl najít to své, kde se mu líbí. Já osobně např. s příznivci a voliči Zemana nemám potřebu vůbec o ničem diskutovat, žádné názory si s nimi vyměňovat nepotřebuju, nemají mi vůbec nic co dát a do jejich vláken bych nechodil. Na druhou stranu oni by zas nechodili do těch havlistických vláken a kdyby chodili, tak by tu byla možnost je odtud vyhodit.
Další věc co by mohla fungovat, je vytvořit krom seznamu oblíbených uživatelů i seznam neoblíbených uživatelů, a ti by se mi pak v diskuzi vůbec nezobrazovali. Já bych si dal bubku na blacklist a měl bych od ní pokoj, vůbec bych ji neviděl. A Erilenne a jiní, kteří vidí v bubce inspirativní intelektuální četbu, by si mohli ve vší spokojenost číst její duševní moudra.
Vložit příspěvek