Nono (aneb štrikovna)

DISKUZE » Volná diskuze

kní
kní 14.06.2018 v 16:19

Děvčátka (a chlapci), jestli se vám po bubce tak moc stýská a její názory máte rády/i, proč spolu s ní nediskutujete někde jinde?
A jedna drobná technická - bubka nebyla smazána.

triatlet
triatlet 14.06.2018 v 16:24

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

newtory
newtory 14.06.2018 v 16:48

Nemôžem si pomôcť, ale je naozaj taký problém zrušiť to idiotské vlákno a rušiť preventívne jemu podobné ?
Sme ešte na knižnom webe,alebo je to "Sběrna"čohokoľvek ?
Kde sú moderátori ? Ako keby sa "personál" vytratil...
Na iných weboch len odbočka od zadania, alebo iné porušenie interných pravidiel a príspevok zmizne.

Text příspěvku byl upraven 14.06.18 v 16:52

kní
kní 14.06.2018 v 16:49

To je jak u blbejch na dvorečku a pořád dokola... Proč bych měla být pyšná (na to, že jsem si založila tuhle diskuzi, kde se chci bavit o tom, co mě zajímá (v rámci zde povolené VOLNÉ diskuze) - k tomu snad pýcha není zapotřebí, ne? Kdo mi sem "leze" a co tu předvádí, to jaksi ovlivnit nemohu. Komu se to nelíbí, ať sem nepíše a nečte to tu, co je na tom za problém?

kní
kní 14.06.2018 v 16:50

Newtory, bourej si své vlastní domečky, buď tak laskav.

Lector
Lector 14.06.2018 v 16:51

Alexander1918
Alexander1918 14.06.2018 v 16:53

Naprosto souhlasím s Erilenne, na jednu stranu se tady na jednu uživatelku práská a žaluje, jak na prvním stupni základní školy, a stejné, ne-li horší vyjadřování jiných, je jaksi "v pořádku." Teatrální odcházení a mazání profilů také patří do jiné kategorie chování a srovnávání se s problémy. Tahle diskuze stejně slouží jen k vzájemnému osočování, a jak je vidět, ani zákaz příspěvků bubky v tom nic nezměnilo.

newtory
newtory 14.06.2018 v 17:04

P.S. Len tak pre poriadok (kvôli čomu to celé vzniklo) jediná zmienka o Jamesovi Forrestalovi a jeho skoku z okna s výkrikom „Rusové přicházejí!“ sa nachádza na stránkach BL čo je podľa mňa dosť obskúrny zdroj (aj samovražda je spochybňovaná,ale tam to už trocha zaváňa konšpiráciou). Pozrel som sa v svojej domácej knižnici a ani zmienka. Dokonca ani Wikipedia ho neuvádza. Kontext s bubkiným ... J...k radšej ani nerozoberám to ešte len vtedy by tu lietalo perie...

newtory
newtory 14.06.2018 v 17:17

Prepáčte kní ,ale v mojich "domčekoch" nebolo toľko zlej krvi. A vnímam tento web ako súčasť svojho sveta a som smutný, keď sa z neho stáva "smetisko". Rád si prečítam dobrý komentár, anotáciu ku knihe, všimnem si kto knihu chváli, kto nie, zaujímavé tipy. Občas niečo zaujímavé v diskusii. Sem tam nová kniha, alebo komunikácia s uživateľmi etc... Množstvo zaujímavých informácií ku knihám, aj ľuďom okolo nich a to je celé, tu by bolo možno dobré to stopnúť.

Trissi
Trissi 14.06.2018 v 17:39

Odstranit vlákno, které nereflektuje, že se jedná o knižní web. Ano, tak by se to dalo řešit. Druhá otázka je, jestli by to uvítali sami hlavní aktéři. Teď zdaleka nemluvím jen o bubce. Myslím, že některé těšilo, že si mohou, za nadšeného souhlasu ostatních, někomu od plic vynadat. A to gesto TakySimony bylo obzvlášť šlechetné. Nebojte se, já to nahlásila, bubka je smazána a já se pro dnešek loučím. Tím, že byla umlčena, jsme dali důkaz, že pravdu máme my. Protože kvůli ní se Lector rozhodl odhlásit a já to tak nemůžu nechat. A Lector, i když to sám později popřel, je podle mě dost inteligentní na to, aby věděl, jaké vášně jeho odhlášení u odpůrců bubky vyvolá.

triatlet
triatlet 14.06.2018 v 17:49

Lector
Lector 14.06.2018 v 18:24

Protector
Protector 14.06.2018 v 18:48

Velice jste u mě klesl Lectore, ale lůza, lůza Vám tleská, užijte si to!

Alexander1918
Alexander1918 14.06.2018 v 19:43

Lectore, v předchozím příspěvku jste opět rádoby monumentálně oznamoval, že v tomto vlákně končíte. A místo toho se znova rýpete ve stejném tématu, navíc s přispěním soukromých zpráv. Kdyby to takhle dělal každý, tak se celá diskuzní část může zrušit na minutu. Ach jo. (Což se ovšem nestane, protože - klikání = refresh stránek = více peněz z reklamy.)

elfos
elfos 14.06.2018 v 19:53

Pročetla jsem dnešní příspěvky v této diskusi. Uživatelce EmmaKrizová jsem smazala tři její dnešní příspěvky zde, protože obsahovaly urážky a útoky na jiné uživatele Databáze knih.

Podmínky užití:
Uživatel není oprávněn využívat služeb Portálu k jakýmkoli účelům, odporujícím právním předpisům nebo níže uvedeným pravidlům: Jedná se zejména o příspěvky obsahující rasistické výroky, hrubé urážky a hrubé vulgární výrazy (s výjimkou citací pasáží literárních děl), násilné nebo jinak útočné příspěvky.

https://www.databazeknih.cz/podminky-uziti

Procentruk66
Procentruk66 14.06.2018 v 20:00

Lector
Lector 14.06.2018 v 20:08

EmmaKrizova
EmmaKrizova 14.06.2018 v 20:54

Pravda výje najevo I v ochotnickém divadle. Já uż jdu ne nechođ, proč jsi šel, tak já se vrátím , a nebo radši nee, vrať, se...

Jacck
Jacck 15.06.2018 v 00:12

Lectore, gratulace. To byl vážně velmi lstivý plán naoko odejít, což vyprovokovalo zablokování bubky, a pak se vrátit. Ale holt už je tu zpět pod nickem EmmaKrizova a Alexander1918, takže to stejně bylo zbytečné.
Osobně nejsem přítelem banování, spíš bych uvítal jiné možnosti, jako třeba dát zakladateli diskuzního vlákna možnost si jej sám moderovat, a tím pádem i vyhazovat trolly, které tam nechce.

Jacck
Jacck 15.06.2018 v 00:16

encyklopedie" tohle hnojiště mě vůbec nezajímá, jen jsem včera pátral, jak to, že zmizel Lector "
---
a mně zase vůbec nezajímá co nezajímá tebe, takže nám to tu vůbec nemusíš sdělovat. Sbohem

Text příspěvku byl upraven 15.06.18 v 00:16

kapr
kapr 15.06.2018 v 16:04

Jacck

No to není snad ani možné. Poprvé s tebou v něčem opravdu 100% souhlasím. Říkal jsem si v posledních dnech, že uživatelé, které zde opravdu nebudu vyjmenovávat, měli vlastní, řekněme mu třeba "uživatelské" diskuzní vlákno, a to by si obhospodařovali sami. V okamžiku, kdyby toto vlákno ze strany onoho "moderátora" porušilo zákony DK, automaticky by jeho moderátor o tuto funkci, i o její obnovení přišel.
.....
Prozradím Ti sladké tajemství. Mezi těmi, které zde opravdu nebudu vyjmenovávat, byla i Tvoje maličkost.

EmmaKrizova
EmmaKrizova 15.06.2018 v 16:15

Začínám mít silné podezření, že Encyklopedie je Bubka...

EmmaKrizova
EmmaKrizova 15.06.2018 v 16:32

Nervóznísmích tě usvědčuje ze lži encylkopedie!

EmmaKrizova
EmmaKrizova 15.06.2018 v 16:48

Encyklopedie to byl vtip, neboť Jack považuje každý nik , který s ním nesouhlasí za jednoho člověka, asi se to poznat nedalo, sorry, už si tě nevŝímám...

Jacck
Jacck 15.06.2018 v 18:12

kapr, já si myslím že by to celkem fungovalo. Byl by tady volný trh mezi zakladateli vláken. Ti kteří by vyhazovali a prudili moc, by měli svá diskuzní vlákna prázdná, prostě by k nim nikdo nechodil. Na druhou stranu by si každý mohl najít to své, kde se mu líbí. Já osobně např. s příznivci a voliči Zemana nemám potřebu vůbec o ničem diskutovat, žádné názory si s nimi vyměňovat nepotřebuju, nemají mi vůbec nic co dát a do jejich vláken bych nechodil. Na druhou stranu oni by zas nechodili do těch havlistických vláken a kdyby chodili, tak by tu byla možnost je odtud vyhodit.
Další věc co by mohla fungovat, je vytvořit krom seznamu oblíbených uživatelů i seznam neoblíbených uživatelů, a ti by se mi pak v diskuzi vůbec nezobrazovali. Já bych si dal bubku na blacklist a měl bych od ní pokoj, vůbec bych ji neviděl. A Erilenne a jiní, kteří vidí v bubce inspirativní intelektuální četbu, by si mohli ve vší spokojenost číst její duševní moudra.

Vložit příspěvek