Off topic a pověry a bludy všeho druhu
chemické pokusy, máš recht, nic pro mě.
ale děkuju za inspiraci s tou encyklopedií. já mám někde tři knížky suchého písniček - i když vlastně myslím, že je má někdo se sestřiných dětí. ale speciálně na povídky se těším, přečet jsem jich jen hrozně málo, co kdysi vyšlo v Hovorech s veverkou a pak občas v nějakých časopisech.
hele, všimla sis, že nahoře na stránce je Babiš a vedle něj je tlačítko se slovy "mám zájem"? Není to trochu moc? ;-p
nainstaloval jsem to a funguje to. žádnej babiš, ani jiné podobné ohavnosti.
oni tam při té instalaci píšou, že se to dá různě nastavit, jenže zatím jsem nepřišel na to jak. ale kdyby to nějak překáželo, tak zase vyndám. ;)
Hanka: tak už jsem to vykoumal. chtělo to restartovat. už jsi v podkrkonoší, nebo jsi jen dovařila guláš?
Já vím, jen jsem to připomněl. Ségra je na chatě, tak si stěžovala, že jestli bude lejt, nic zítra neudělá.
Hm, pozitivní přístup. Takhle pozdě navečer to na mě moc nezabírá - ovšem já na té chatě nejsem, takže ať si třeba padají trakaře.
S tím pozitivním přístupem jsem si vzpomněl na bonmotík Archieho Goodwina, že žádnému stříbrnému okraji neschází mrak. ;)
Aha, ano, to je důvod k náladě. Vzpomínám si, jak jedna moje kolegyně, když jí bylo třicet, zadumaně rekapitulovala, že ještě nedávno jí v obchodech oslovovali "slečno". Dneska už mi všude říkají "mladá paní". A za chvíli už to bude jenom "pani."
Vodoléčba a Suchý, to jde dohromady. ;)
S tou cholerou a ostatním neřádstvem to nebude tak horký. Vypil jsem spoustu vody ze spousty studánek a potoků, jednou jsem si dokonce splnil sen, že jsem si lehnul na placatej šutr a napil se rovnou z horského jezírka - kdysi jsem o něčem podobným četl v nějaké pohádce a pořád se mi to ne a ne podařit. Až v Rumunsku na Fagaraši to vyšlo. A žádná cholera, tubera ani nic podobnýho mě nepotkalo.
tak dobrá. už je to dlouho, co jsem tam byl naposled, ale snad si na něco vzpomenu. zatím ahoj, jdu se kouknout, co je v bedně.
Vložit příspěvek