Off topic a pověry a bludy všeho druhu
ja mám blbý pocit, že pri pohľade do zrkadla, je mi bližšia vestonická venuša..
k Hanka_Bohmova - snažím sa tie drobné rozdiely rozchodiť. Chrám svatého Víta je asi tiež bez 3 d tlačiarne.
Hm, z mramoru by to s tiskárnou nešlo.
Mimochodem, nevíš, ze které hry je dialog:
Suchý: Vy mi připomínáte jednoho pianistu, kterýho ukamenovali v Rokycanech.
Šlitr: Neukamenovali, von se z toho vyblízal.
To bylo na desce, která se prodávala ke knížce o Šlitrovi, bohužel ty desky už jsem dávno ztratil.
možno by to šlo s 3 d osekávačkou - nc riadenou. Zakaždým by sa prestavovali výbušniny /množstvo a presne určené miesto/ a kladivká. Len by o chcelo väčšejší štartovací kus kameňa.
Já už se na ně taky chystám, jen musím dočíst dějiny evropy a toho Leibowitze, cos mi onehdá doporučila.
knihovní vyjížďka, to zní hezky. představuju si, jak vyjdu před barák, tam už čeká zapřaženej kočár, já pozdravím kočího, nasednu, řeknu "do knihovny" a jedem.
Já většinou vracím jenom u nás v Zahradním městě - přece se s tím nepotáhnu bůhví kam. A protože naše zdejší knihovna je mrňavá, většinou si z ní nosím jenom knížky co jsem si rezervoval, kterých nikdy není moc (naposled právě ten Chvalozpěv na Leibowitze), případně ještě něco, co náhodou popadnu (naposled právě ty Dějiny Evropy). Když vyrážím na lov, tak nejvíc do Domu čtení, občas do Korunní, málokdy do Ústřední knihovny. A když jdu nakoupit do Tesca, tak se stavím na Skalce. Rozhodně neobjíždím větší počet knihoven v jednom dni.
Nojo, ale pokud účelem je rekreace v zábavním zařízení, tak veškeré pozitivní působení příjemně stráveného odpoledne z člověka vymlátí trmácení se hromadnou dopravou přes celé město. A co je v Chocni tak úžasnýho, že to stojí za výlet?
Hm, i tak. V této zemi je tolik obcí a měst, že ausgerechnet do Chocně bych se asi nikdy nevypravil. Ale proti gustu...
Ovšem dobře si pamatuju, že kdykoliv jsem jako kluk měl "za úkol" nerušit, byl jsem vzteklej.
ale nojo, domažlice jsú taky pěkné městečko. aspoň se to o nich zpívá. ;)
Vložit příspěvek