Off topic a pověry a bludy všeho druhu
no ale aj tá babička s môže brániť! Časť z nich je slušne ozbrojená palicami.
Jako když Hogo Fogo v přestrojení za slepého ladiče pian huláká na úslužného chlapečka, co ho chce převést: Jedeš! Herodesa na tebe!
Já musím do knihovny zítra, přišla mi rezervace - François Rabelais: Pojednání o případném pití vína, totiž velikém & ustavičném pro potěchu ducha & těla & proti všelikým chorobám oudů zevnitřních i vnitřních sepsané ku poučení & užitku brachů mokrého cechu.
To bude pochoutka, mě tihle staří rozšafové bavěj.
Jen počkej, až všechny ty knihy dostanu do spárů! Taky budu citovat až do zblbnutí!
Jedenásty obraz je vážne zo života. To sa mi raz stalo u lekárky. Odišla so sestričkou na obed, a keď sa vrátili, bol koniec ordinačných hodín a tak nás všetkých z čakárne vyhodili.
To těžko. Sezimovo Ústí nad Labem je něco jako Bánská Bystrica nad Váhom. ;)
Ja viem, ale ony boli dve. Jedna mohla byť zo Sezimova Ústí a druhá z Ústí nad Labem. (Mimochodom, Banská, nie Bánská.)
off topic: já tady na půl ucha poslouchám fotbal a ti komentátoři jsou fakt úžasný. Sparta prohrávala už v poločase 0:3 a jeden mudrc tam asi pět minut vykládal, jak to měli hrát, a že kdyby to hráli tak, jak říká on, bylo by to v poločase 1:1, a ten svůj výklad zakončil slovy: ovšem nula-tři a jedna-jedna, to je něco docela jiného! Co se všechno člověk z té televize nedozví!
Já už jsem na vzdělávání trochu starej, houby si pamatuju- ovšem díky tomu se často dozvídám nové věci.
vždyť je to tak správně, tomu dala, tomu dala... na toho se nedostalo. Za ty první čtyři je to po bodu za kus. :)
To si piš. DK je systém moudrý, vyvážený a vůbec. I když jsou tací, kteří by ho furt vylepšovali. ;-p
Vložit příspěvek