Off topic a pověry a bludy všeho druhu
Hm, když jsou někomu čtyři roky tak o genetických předpokladech nepřemejšlí. Naše Lucinka posbírá všechny utěrky a šátky na který dosáhne, navěsí to na sebe a je z ní princezna natošup. A její matka to dělala úplně stejně. To jsou asi jediný genetický předpoklady, které se v tom projevují. Ale prakticky identické sklony jsem pozoroval u dcer všech mých příbuzných a známých, když byly v tom věku.
Text příspěvku byl upraven 23.04.16 v 10:14
tak to jo. jsem na tom podobně, my jsme taky dlouho neměli televizi. máti byla zásadně proti, že prej se "při tom nic neudělá". Když pak byla v penzi a brousila všechny ty komisaře Rexe a Julie Lescaut pořád dokola, tak jsem jí to občas připomněl a ona se ani neohlídla a jenom zabručela něco jako "dej nám pokoj".
Já bych si asi na princezny nehrál tak jako tak, ale oproti mým spolužákům jsem měl dlouho vážnej handicap, když byla řeč o fotbale a o hokeji.
No, když mi bylo asi dvanáct, začal jsem chodit na hokej do holešovické sportovní haly - měl jsem to tam kousek. A v sedmé třídě mě začali noví spolužáci v Zahradním městě brát na fotbal. Tady je zas blízko na Slavii a na Bohemku, tak jsem to dohonil.
Ten přístroj je nějakej chytrej... z nějakýho důvodu mi samovolně Bohemku opravil na Bohémku. Kam na to chodí?
Text příspěvku byl upraven 23.04.16 v 10:45
Nezdržuješ mě. Já jsem si z jakého si rozmaru pustil Bachovo vánoční oratorium a to je dost dlouhý, takže budu ještě nejmíň hodinku vzhůru. ;)
Já mám dneska vůbec takovej podivnej den. nějak jsem usoudil, že k těm dvěma velkým bichlím, co mám rozečtený, potřebuju na střídačku něco lehčího, a začal jsem číst takovou fantasy od Joea Abercrombieho a úžasně mě to chytlo. Má to tři díly, tak mi asi chvíli potrvá, než se zase vrátím k vážnější četbě.
na to už je dost pozdě. budeš si muset nechat zajít chuť. nejmíň do pozítří. :D
copak s kaprama, ale salát musí ležet do druhého dne - přece nebudeš jíst kupovanej!
neodleželej salát je barbarství. vzhledem k tomu, co to dá práce ho udělat, by byla s prominutím pitomost ho zblajznout hned.
prosím tě, proč si nedáš chleba se sádlem? a až přijde čas na kapra se salátem, můžeš mu věnovat všechnu péči a čas, který je k tomu třeba. ;)
Ahoj Hanko, neposlouchala jsi dneska ráno Zbigniewa Czendlika, jak mluvil o skautingu?
Hanka: Ten pořad se dá najít na stránkách českého rozhlasu Dvojka, dnes ráno v osm, Jak to vidí...
Povídali toho spoustu. Uvízla mi jedna dobrá hláška, že každej potřebuj partu, ale jen málokdo má dobrou.
„Skaut je dítě oblečené jako debil, pod vedením debila oblečeného jako dítě.“ Leoš Mareš
Vložit příspěvek