Off topic a pověry a bludy všeho druhu
v tom případě je leoš mareš debil bez přívlastků. ostatně k tomu ani není třeba ho citovat.
Tak jsem na rozpacích. A som volajaký zmetený! Ale nešť, budu za šťouravého dědka. Už delší dobu pozoruji vývoj vlákna OT a jsem zhrozen. Jeho jediným „přínosem“ pro DK je totální „upchání“ diskuzí, které jsou zřejmě pro jejich v podstatě dva aktéry přínosné, ale pro všechny ostatní mají nulovou informační hodnotu.
Chápu, že každý z nás má občas nitěrnou vnitřní potřebu si jen tak potlachat o zcela všedních věcech se spřízněnou duší – sám to taky dělám. S přáteli ale komunikuji prostřednictvím SZ, které mohou v podstatě fungovat jako jakási obdoba chatu a nijak necítím potřebu šířit veřejně co mne dnes bolí a kde mi loupe, aniž bych sdělovat široširému publiku, kam až jsem se došoural (dolezl jsem až na konec zahrady a dokonce i nahoru na skálu) a a co budu mít dnes k obědu.
Už by mne v životě nemělo vlastně nic překvapit, přesto jsem ale udiven, že se najdou jedinci, nepochybně a podle vlastních projevů tady, docela inteligentní, kteří tak jednoduchou věc nejsou schopni pochopit (nechce se mi věřit, že by to bylo dáno jen jistou mírou jakéhosi exhibicionizmu).
Dovolím si proto se vší skromností na tyto dva aktéry apelovat, aby svou aktivitu tohoto druhu přesunuli třeba do zmíněných SZ a nezahlcovali diskuze tady planými žvásty.
myslím, že tyhle staré animozity odumřely. mladí trempové zestárli a stali se z nich členové klubu turistů. to opravdické nepřátelství vládlo někdy v dobách, o kterých píšou Rada a Žák v Dobrodružství šesti trampů.
Proč by chudák Prasátko, malé zvířátko, bylo organizované?
woodward - máte naprosto pravdu, nikdo mne nenutí (jednak jsem k čemukoliv těžko nutitelný a jednak to nečtu) - vtip je v tom, že když si kliknu na diskuze, abych se koukl, co je nového, vyskočí na mne stránka s vašimi "promluvami" s Haničkou. Želbohu je tady označítko k tomu, co chci sledovat, chybí ale "zničítko" na to, co sledovat nechci.
Možná je ve vašich rozpravách skryto cosi podstatného, jakési poselství od člověka k člověku. Je mi to líto, ale se svým bídným a zdegenerovaným intelektem je prostě nejsem schopen pochopit a vnímat. Nu což, přišel jsem v životě o podstatnější věci a přežil jsem to, takže se srovnám i s tímto.
Hanka_Bohmova - děkuji, že si to necháte projít hlavou, snad to nepůjde jen skrz (z ucha do ucha).
jen nerada se přidám - nechci kritizovat, ale i mně to přišlo trochu divné, ta téměř soukromá a tak intenzivní korespondence zde, na veřejnosti; nečetla jsem (přišlo mi to trochu nepatřičné, číst cizí dopisy), jen občas přelétla zrakem, dojem, že w & H si velmi rozumějí a těší je společná konverzace v míře větší nežli malé, to ve mně zanechalo - a přála jsem jim to - a z těch pár přečtených kousků si nemyslím, že by šlo o nějaké plácání - přesto spíše souhlasím s nightlybirdem a spol. - a to vzhledem k tomu, jakým způsobem je diskuze na zdejší databázi zařízena - že totiž divák se nemůže vyhnout diskusím běžícím na hedlainu žádným způsobem
- chtěla bych napsat - woodwarde a Hanko-B., neberte to osobně! - ale to asi nejde...
přesto to neberte osobně
Já se celkem úspěšně vyhýbám vláknům, o která nestojím, tím, že mám zaškrtnuté sledování jenom u těch, o které stojím.
Nojo, králíček je organizátor, ale jestli je na světě neorganizovaná postava je to prasátko. a samozřejmě pú, ten je dokonce neorganizovatelnej.
Ak môžem vyjadriť aj ja svoj skromný názor, tak nemám nič proti tomuto vláknu. Zapojiť do diskusie sa predsa môže ktokoľvek, nie? Aj ja som sa už dva krát zapojila, síce bez odozvy, ale na to sa ani veľmi reagovať asi nedalo :D Jedine, že by to zúčastnení naozaj brali ako súkromnú diskusiu, ale to si nemyslím :)
A to, že to moc zahlcuje úvodnú stránku fóra... Neviem, mne to príde trochu prehnané určovať čo, kto a koľko môže do diskusie písať (pokiaľ to teda nie je v rozpore s pravidlami, či napr. vyslovená provokácia, spam atď.). A osobne si ani nemyslím, že by malo byť zakázané zakladať vlákna, ktoré sa netýkajú kníh. Veď na to je tu predsa sekcia Voľná diskusia, nie?
Text příspěvku byl upraven 24.04.16 v 16:00
Hanka: Naopak, ja úplne súhlasím. A to, že sa na to nedalo moc reagovať, som nemyslela vôbec ironicky. Mne to vtedy tiež nedalo iba preto, že som sa tesne predtým dostala k tomu článku, no a potom som uvidela ten názov vlákna, ehm. Inak si myslím, že taká diskusia by nebola príliš konštruktívna a viedla by iba k hádkam a tie ja teda neznášam, takže by som sa jej pravdepodobne ani nezúčastnila.
O to ale nejde, aby se tato diskuse nezobrazovala v aktuálních příspěvcích (a asi to ani nepůjde zařídit). Poukázáno zde bylo na fakt, že se zde vedla opravdu neobyčejně intenzivní a z pohledu některých zdeuživatelů charakterem spíše soukromá konverzace, která "převálcovávala" všechny ostatní diskuse, takže kdykoli si kdokoli kliknul na diskuse, byla tu stále ta jedna jediná konverzačka vás dvou...
aha, takže co? diskusi zakázat, zrušit, zbourat, nebo co vlastně bys chtěla? proč to prokristapána čteš, když se ti to nelíbí?
woodward: proč si jednoduše s Hankou nepíšete co jste měli k snídani a v kolik jste dneska vstávali do soukromých zpráv? Je těžké tohle pochopit?
Nikdo přece nechce nic zakazovat. Jestli ke svému povídání ve dvou potřebujete obecenstvo, máte ho mít. Já jen reagovala na nightlybirda tím, že mi to taky trochu přijde divné, že jste se dávno nestáhli do soukromí... :)
těžké je pochopit, proč někomu vadí, co si píšeme. tady píše spousta lidí spoustu blbostí, často i velmi hnusných, zlých blbostí, ale nikdo je v tom neomezuje - a je to tak správně. naše diskuse nezabírá místo, virtuální prostor je neomezenej. já se snažím nesledovat diskuse, které se mi nelíbí nebo mě nebaví. je to jednoduchý. vypnu si sledování. pokud někdo cítí potřebu neustále hlídat, co kdo kde napsal, aby se kvůli tomu mohl pohoršovat, je to jeho věc .
kní: nevím jak hanka, ale já vždycky vítám, když se do našich blábolů zapojí někdo další - a to se rozhodně občas děje.
ou-kej - ou-kej! - klidně si povídejte dál tady, já fakt proti tomu NIC nemám a věřím, že ani skoronikdo další - vyslechli jste si názory - a můžete, doufám, pokračovat dál, je mi to trochu líto, že jsme do vás zašťourali, ale zároveň nejspíš to muselo být vysloveno...
jsem rozhodně pro mír! :)
To woodward... tady píše spousta lidí spoustu blbostí, často i velmi hnusných, zlých blbostí, ale nikdo je v tom neomezuje..... to je od lidí s PO = porucha osobnosti. Jsou to duševně nemocní lidé. Zdraví lidé takové blbosti nepíší.
Musím se zastat Hb a w-z jejich povídání jsem se i něco dověděla(Mohelno-hadcová atd.).Docela mě překvapuje,proč si stěžovatelé zaškrtli ten čtvereček OFF TOPIC :-)???
pavlinda: když do nějakého vlákna napíšeš, tak se Ti ten čtvereček zaškrtne sám. A sama si ho můžeš zase zrušit. Stěžovatelům ale jde o něco jiného. Jde o to, že když nahlédli do probíhajících diskuzí, tak většina příspěvků obsahovala ryze soukromou rozpravu z OFF TOPICu.
Vložit příspěvek