Off topic a pověry a bludy všeho druhu
binysek: s náboženskými fanatiky je nemožné vést smysluplnou debatu. :-)
jo aha, ty máš vlastně doma toho bezvěrce s přívlastkem... už jsem zapomněl s jakým. :D
nechápu, proč do toho motá náboženskou praxi. to, že křesťani mají pravdu, neznamená že mají pravdu koncily, papežové, katechetové atd. ;)
Tester: tohle je pěknej příklad těch nedostatků v komunikaci, o kterých ty pořád píšeš. nemyslím, že adolf born chtěl říct, že nesnáší černochy v mozambiku, i když to je v tom titulku tak blbě napsáno.
Právo na výklad má jen ústavní soud. Ani ten Born se už nedokázal jasně a zřetelně vyjadřovat. Každý čtenář to chápe jinak. Rozumím psanému slovu a nic nepřekrucuji tak aby mně to vyhovovalo.
nesmíš bejt tak vztahovačnej. mluvím o titulku. ten jsi snad ty nenapsal... nebo jo?
ateista není fanatik? - jak kterej
ateista není věřící? - pokud věří tomu, že bůh není, tak je věřící.
jaká lež? to co jsem napsal je logické. tvoje tvrzení, že "víš" že žádnej bůh neexistuje, logické není.
já přece vůbec nepřemlouvám ateisty, aby říkali že bůh je! jenom mi vadí, že nejsou s to férově uznat, že oni tomu "věří", že není.
Hanka: tohle by tě mohlo zajímat. Vědátoři vypátrali geny, které umožňují ptákům s červeným peřím nebo zobákem přeměňovat pigmenty jiných barev, přijímané s potravou, na červenou barvu.
http://www.bbc.com/news/science-environment-36302791
Mně by zajímalo, jestli to tak měl zařízený i papoušek mojí neteře. On byl celej zelenej, jenom zobák měl jasně červenej, jak ty trenýrky na hradě. Myslíš, že to platí pro každý červený zbarvení nebo jenom pro ty, co jsou červení celí?
Nojo, už ho chudáka pochovali asi před deseti lety, takže se to nedovíme. ;)
Mimochodem, když je řeč o ptácích, kam se poděli vrabci? Když jsem byl malej, tak tu skoro nic jinýho nelítalo. vrabci, sýkorky a konipasové byli úplně všude. teď o vrabce ani nezavadíš, aspoň já už žádnýho neviděl, ani neamatuju.
woodwarde
http://www.rozhlas.cz/sever/expres/_zprava/z-ceskych-mest-zmizeli-vrabci-proc--1614133
díky, to je zajímavý. na druhou stranu ptáků je tady všude pořád spousta, ve starým Zahradním městě a v Záběhlicích je dvorků a zahrádek taky habaděj, ale o vrabčáka tu nezavadíš.
Hanka: Nojo, já pamatuju že čimčarali na chodníku, nebo uprostřed ulice. Kam se člověk podíval, všude samej vrabec.
off topic: tak by mě zajímalo, když tady máme knižní drbárnu výhradně o knihách vydaných v česku, proč se mi tu najednou zobrazuje reklama v azbuce na angličtinu pro začátečníky? ;-p
Vložit příspěvek