Salátová kuchyně
1. v edici,
Milada Benešová,
1915
Zpracování ovoce v domácnosti 2. v edici, František Manda, 1913
Naše i jižní ovoce v kompotové úpravě 3. v edici, Milada Benešová, 1916
České houby 4. v edici, J. K. Táborský, 1920
České švestky 5. v edici, Amalie Bláhová, 1922
Zelenina, její sklizeň, přezimování, sušení a nakládání 6. v edici, František Manda, 1923
Kuchařská příručka 7. v edici, Iška Posnerová, 1916
Mléko a jeho zpracování 8. v edici, Berta Pichová - Poláková, 1913
Květiny cibulovité a hliznaté 9. v edici, Čeněk Kalandra, 1913
Třešně a višně v kuchyňské úpravě 10. v edici, Amalie Bláhová, 1919
Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny 11. v edici, Milada Benešová, 1926
Výroba lihuprostých nápojů v domácnosti 12. v edici, Jaroslav František Urban, 1914
Tmely a nátěry 13. v edici, Emanuel Antonín Meliš, 1914
Úprava drůbeže v kuchyni 14. v edici, Marie Červinková, 1914
Marmelády, huspeniny (rosoly) a sýry ovocné 15. v edici, Anna Havránková, 1916
Cukrářská příručka pro domácnost 16. v edici, Iška Posnerová, 1916
Kuchyňská zelenina: Její pěstování a uschování pro domácnost 25. v edici, Josef Kozlík, 1922
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety 27. v edici, Čeněk Zíbrt, 1917
Zpracování ovoce v domácnosti 2. v edici, František Manda, 1913
Naše i jižní ovoce v kompotové úpravě 3. v edici, Milada Benešová, 1916
České houby 4. v edici, J. K. Táborský, 1920
České švestky 5. v edici, Amalie Bláhová, 1922
Zelenina, její sklizeň, přezimování, sušení a nakládání 6. v edici, František Manda, 1923
Kuchařská příručka 7. v edici, Iška Posnerová, 1916
Mléko a jeho zpracování 8. v edici, Berta Pichová - Poláková, 1913
Květiny cibulovité a hliznaté 9. v edici, Čeněk Kalandra, 1913
Třešně a višně v kuchyňské úpravě 10. v edici, Amalie Bláhová, 1919
Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny 11. v edici, Milada Benešová, 1926
Výroba lihuprostých nápojů v domácnosti 12. v edici, Jaroslav František Urban, 1914
Tmely a nátěry 13. v edici, Emanuel Antonín Meliš, 1914
Úprava drůbeže v kuchyni 14. v edici, Marie Červinková, 1914
Marmelády, huspeniny (rosoly) a sýry ovocné 15. v edici, Anna Havránková, 1916
Cukrářská příručka pro domácnost 16. v edici, Iška Posnerová, 1916
Kuchyňská zelenina: Její pěstování a uschování pro domácnost 25. v edici, Josef Kozlík, 1922
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety 27. v edici, Čeněk Zíbrt, 1917