Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny přehled
Milada Benešová
K užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová: Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny. Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kondisování, sklizeň, uschování zasílání a sušení ovoce. Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, hub a jiných plodin zahradních i polních. Osmé vydání na základech moderních a s použitím nejnovějších zkušeností zpracovala Mařka Kašparová. Obsahuje na 1200 předpisů. S četnými vyobrazeními. Edice: Knihovna českých hospodyněk a dívek, 11. svazek.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 2x |
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin
Autorovy další knížky
1926 | Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny |
1915 | Salátová kuchyně |
1916 | Naše i jižní ovoce v kompotové úpravě |