Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny diskuze
Milada Benešová
K užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová: Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny. Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kondisování, sklizeň, uschování zasílání a sušení ovoce. Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, hub a jiných plodin zahradních i polních. Osmé vydání na základech moderních a s použitím nejnovějších zkušeností zpracovala Mařka Kašparová. Obsahuje na 1200 předpisů. S četnými vyobrazeními. Edice: Knihovna českých hospodyněk a dívek, 11. svazek.... celý text
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
zavařování a nakládání potravin
Autorovy další knížky
1926 | Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny |
1915 | Salátová kuchyně |
1916 | Naše i jižní ovoce v kompotové úpravě |