Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny podobné
Milada Benešová

K užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová: Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce a zeleniny. Zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, v hořčici. Příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kondisování, sklizeň, uschování zasílání a sušení ovoce. Konservování, používání, nakládání a sušení zelenin, hub a jiných plodin zahradních i polních. Osmé vydání na základech moderních a s použitím nejnovějších zkušeností zpracovala Mařka Kašparová. Obsahuje na 1200 předpisů. S četnými vyobrazeními. Edice: Knihovna českých hospodyněk a dívek, 11. svazek.... celý text
Podobné knihy (1)

Edice: Sada české kuchyně. více
Autorovy další knížky
1926 | ![]() |
1915 | ![]() |
1916 | ![]() |