Aperitivy & Digestivy hodnocení
Tobias Pehle
Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Vše o výrobě, aroma a chuti. Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. Nejznámější značky. Tipy pro nákup, uskladnění a servírování.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , ReboOriginální název:
Kleine Lexikon der Aperitifs und Digestifs, 2005
více info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
4 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Aperitivy & Digestivy: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 4
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Autorovy další knížky
2008 | Slepice: Výběr,chov, plemena |
2009 | Parfém - Trochu jiný... |
2005 | Jak na to - Rukověť praktické ženy |
2006 | Udělej si sám v zahradě |
2002 | Kamna a krby - stavba a připojení |