Aperitivy & Digestivy
Tobias Pehle
Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Vše o výrobě, aroma a chuti. Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. Nejznámější značky. Tipy pro nákup, uskladnění a servírování.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , ReboOriginální název:
Kleine Lexikon der Aperitifs und Digestifs, 2005
více info...
Přidat komentář
11.03.2015
Pěkná kniha. Je to takový kultivovaný průvodce světem tvrdého alkoholu.
UPOZORNĚNÍ !!! Velkmi lákavě podněcuje ke konzumaci :-)
1
Autorovy další knížky
2008 | Slepice: Výběr,chov, plemena |
2009 | Parfém - Trochu jiný... |
2005 | Jak na to - Rukověť praktické ženy |
2006 | Udělej si sám v zahradě |
2002 | Kamna a krby - stavba a připojení |
Přehledná kniha o aperitivech a digestivech. Hodila se mi při studiu, ale občas do ní nahlédnu i dnes.