Aperitivy & Digestivy tempo & emoce
Tobias Pehle
Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Vše o výrobě, aroma a chuti. Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. Nejznámější značky. Tipy pro nákup, uskladnění a servírování.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , ReboOriginální název:
Kleine Lexikon der Aperitifs und Digestifs, 2005
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2008 | Slepice: Výběr,chov, plemena |
2009 | Parfém - Trochu jiný... |
2005 | Jak na to - Rukověť praktické ženy |
2006 | Udělej si sám v zahradě |
2002 | Kamna a krby - stavba a připojení |