Candida - základní kniha & kuchařka hodnocení
Helen Gustafson , Maureen O

Tato kniha vznikla díky intenzivnímu pátrání po receptech, které by bylo možné využít pro kontrolu růstu kvasinek. Průmyslově zpracované potraviny podporují jejich růst, a tím vytvářejí pro candidu z lidského těla ideální prostředí. Není vůbec jednoduché se kvasinek zbavit – radikální dieta vyvolává nejrůznější zdravotní potíže. Autorky, které jsou odbornice na výživu, sestavily kolekci lákavých jídel a vzorové jídelníčky umožňující účinné navrácení a udržení optimálního zdraví.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1997 , PragmaOriginální název:
Candida directory & cookbook, 1994
více info...
5 |
|
1 x |
4 |
|
2 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Candida - základní kniha & kuchařka: 87 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezdívkou označení (n).