Candida - základní kniha & kuchařka přehled
Helen Gustafson , Maureen O
Tato kniha vznikla díky intenzivnímu pátrání po receptech, které by bylo možné využít pro kontrolu růstu kvasinek. Průmyslově zpracované potraviny podporují jejich růst, a tím vytvářejí pro candidu z lidského těla ideální prostředí. Není vůbec jednoduché se kvasinek zbavit – radikální dieta vyvolává nejrůznější zdravotní potíže. Autorky, které jsou odbornice na výživu, sestavily kolekci lákavých jídel a vzorové jídelníčky umožňující účinné navrácení a udržení optimálního zdraví.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1997 , PragmaOriginální název:
Candida directory & cookbook, 1994
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Candida - základní kniha & kuchařka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Candida - základní kniha & kuchařka v seznamech
v Přečtených | 6x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 8x |
v Chystám se číst | 4x |
v Chci si koupit | 3x |
Štítky knihy
zdraví odkyselení péče o zdraví uzdravování stravování, výživa candidóza, kandidóza kvasinky zdravá výživa