Encyklopedie léčivých potravin hodnocení
George D. Pamplona-Roger
Autor v této knize přináší mnoho nových informací o nejrůznějších druzích ovoce, zeleniny, obilninách, luštěninách a ořeších. Graficky přehlednou a logicky členěnou formou seznamuje čtenáře s tím, jaké zdraví prospěšné látky se skrývají v mikroskopické struktuře potravin a jak se jich dá využít při léčbě nemocí. Autor se nezaměřuje pouze na onemocnění, která jsou pro moderního člověka čím dál větší hrozbou, na takzvané civilizační choroby, ale zabývá se i tím, jak zvýšit odolnost imunitního systému, jak se vyhnout infekčním chorobám či jak zlepšit psychickou i fyzickou výkonnost. Tuto knihu ocení každý, kdo touží po tom, aby jeho strava byla lékem a lék byl jeho stravou; každý, kdo chce, aby jeho život překypoval energií, zdravím a vitalitou.... celý text
5 |
|
3 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Encyklopedie léčivých potravin: 88 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 5
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
2005 | Encyklopedie léčivých potravin |
1998 | Vychutnej život! - Kniha o zdravé výživě |
2008 | Encyklopedie léčivých rostlin |
2002 | Zdravie a sila v potrave |
2002 | S chutí za zdravím |