Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy hodnocení
Stanislava Jarolímková
„Zrní“ není určeno jen pro podivíny a drůbež, jak ukazuje tento průvodce světem celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Nabízí cenné rady a zajímavosti týkající se 30 druhů těchto plodin, které by neměly chybět ve vašem jídelníčku. Dozvíte se něco z jejich historie, i proč jsou pro nás tak důležité či jak je nejlépe uskladnit a připravit. V knize najdete spoustu rad a receptů. Naučíte se připravovat kuskus, bulgur, cizrnu, jáhly, pohanku, dozvíte se, jak používat piniové oříšky či lněné semínko, a mnoho dalších užitečných informací... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
2 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy: 47 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).