Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy přehled
Stanislava Jarolímková
„Zrní“ není určeno jen pro podivíny a drůbež, jak ukazuje tento průvodce světem celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Nabízí cenné rady a zajímavosti týkající se 30 druhů těchto plodin, které by neměly chybět ve vašem jídelníčku. Dozvíte se něco z jejich historie, i proč jsou pro nás tak důležité či jak je nejlépe uskladnit a připravit. V knize najdete spoustu rad a receptů. Naučíte se připravovat kuskus, bulgur, cizrnu, jáhly, pohanku, dozvíte se, jak používat piniové oříšky či lněné semínko, a mnoho dalších užitečných informací... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 4x |
v Chystám se číst | 3x |
v Chci si koupit | 1x |
v dalších seznamech | 1x |
Ve své době jistě zajímavý titul. Čtenářsky příjemně rozděleno do témat, nepřehnaný rozsah informací. Dnes o skoro 20 let později se najdou lépe zpracované kuchařské knihy, ale na dobrých postupech se moc nemění.