Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy
Stanislava Jarolímková
„Zrní“ není určeno jen pro podivíny a drůbež, jak ukazuje tento průvodce světem celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Nabízí cenné rady a zajímavosti týkající se 30 druhů těchto plodin, které by neměly chybět ve vašem jídelníčku. Dozvíte se něco z jejich historie, i proč jsou pro nás tak důležité či jak je nejlépe uskladnit a připravit. V knize najdete spoustu rad a receptů. Naučíte se připravovat kuskus, bulgur, cizrnu, jáhly, pohanku, dozvíte se, jak používat piniové oříšky či lněné semínko, a mnoho dalších užitečných informací... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
ořechy luštěniny obilí, obilniny, obiloviny
Ve své době jistě zajímavý titul. Čtenářsky příjemně rozděleno do témat, nepřehnaný rozsah informací. Dnes o skoro 20 let později se najdou lépe zpracované kuchařské knihy, ale na dobrých postupech se moc nemění.