Jak se vaří při Dunaji hodnocení
Vilém Vrabec
Z bohaté rakouské a maďarské kuchyně vybral autor několik desítek předpisů na úpravu pokrmů, aby jimi obohatil náš jídelníček. Uvádí předpisy na vývary a polévky, omáčky, jídla z vajec, zeleniny, luštěnin, hub, ryb, masa abrambor i recepty na různé saláty, moučníky, cukroví a nápoje.... celý text
5 |
|
2 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Jak se vaří při Dunaji: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Štítky knihy
maďarská kuchyněAutorovy další knížky
1976 | Velká kuchařka |
1991 | Moderní studená kuchyně |
1986 | Jihočeská houbařská kuchařka |
1947 | Moučníky a cukroví |
1960 | Studená kuchyně |