maďarská kuchyně
štítky
16 knih
Culinaria Maďarsko 2006, Aníkó Gergely
Nádherná výpravná kniha s množstvím barevných fotografií nabízí kromě kulinářského zážitku i zážitek kulturní. Velké množství netradičních receptů vám poodhalí jedinečnou maďarskou kuchyni. Kniha vám představí i taje vzn... více
Kuchařská kniha Labužník 1958, Elek Magyar
Nejlepší recepty maďarské kuchyně. více
Maďarská kuchyně 2002, Libuše Vlachová
Maďarská kuchyně je u našich strávníků a kuchařů pověstná ostrými jídly. Tahle kniha Vám ale dokáže, že jídla z maďarské kuchyně nejsou jen ostrá a kořeněná. více
Maďarská kuchyně 1989, Ilonka Hermanová
Kuchařka představuje maďarskou kuchyni, její historii, základní charakteristiku. V druhé části knihy jsou recepty na slaná i sladká jídla a fotografie pokrmů. více
Jak se vaří při Dunaji 1976, Vilém Vrabec
Z bohaté rakouské a maďarské kuchyně vybral autor několik desítek předpisů na úpravu pokrmů, aby jimi obohatil náš jídelníček. Uvádí předpisy na vývary a polévky, omáčky, jídla z vajec, zeleniny, luštěnin, hub, ryb, masa... více
Průřez maďarskou kuchyní 1988, Kálmán Tolnai
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Nahlédnutí do maďarské kuchyně 1989, Vlasta Ráczová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Maďarská kuchyně 1994, Marek Lebkowski
Encyklopedie kulinárního umění 12. více
Chcete si pochutnať? 1988, Mária Hajková
Výber receptov z maďarskej kuchyne. V roku 1988 vyšlo druhé, doplnené vydanie. více
Jídla ruské, bulharské a maďarské kuchyně 1967, Antonín Nestával
Vybrali jsme několik desítek ruských, bulharských a maďarských jídel, sestavili receptury, které vyzkoušeli nejlepší kuchaři a předkládáme je vám. Všechny uvedené suroviny jsou u nás dosažitelné, pokrmy mohou připravit o... více
Maďarská kuchyně 1965, Mária Speváková
Obsahuje návody k přípravě polévek, samostatných zeleninových a masových jídel, zvl. gulášů, paprikášů a perkeltů, rybích pokrmů, bramborových, moučných a zeleninových příkrmů, salátů, pečených a vařených moučníků, typic... více
Maďarské kuchařské předpisy 1958, Károly Gundel
Kuchařské předpisy maďarské gastronomie. více
Tradičná babičkina kuchárka 6 2017, Vladimír Horecký
Slovenská, česká a maďarská kuchyňa. Najlepšie recepty zo slovenskej, českej a maďarskej kuchyne nájdete v tejto knihe úspešných autorov manželov Horeckých. Recepty sú rozdelené na časť: predjedlá, nátierky, šaláty, pol... více
Domáca kuchyňa 2007, Marianna Tóth-Pánya
Recepty na polievky, omáčky, pečené mäsá, dusenú zeleninu, šaláty. více
Maďarská kuchařka 2018, Ildikó Cséfalvay
… gulyás, pörkölt, paprikás… aneb to nejlepší z maďarské kuchyně. Osobitým stylem napsaná kuchařka je souborem receptů nejtypičtějších maďarských jídel, od polévek, přes masová či rychlá a jednoduchá jídla až po moučníky... více
Jedlá z pekáča - Recepty od babičky 2015, Zoltán Liptai
Morčacie stehno pečené na gaštanovo-zeleninovom lôžku, Zapečené bravčové karé, Paždík plnený klobásovou masou s ružičkovým kelom ochuteným cesnakom, Pikantné kuracie prsia, Kurča pečené na soli, Pomarančová kačica, Veľk... více