Kuchařské umění od A do Z hodnocení
Stéphane Lagorce
Publikace Kuchařské umění od A do Z nabízí všechny hlavní kvality dobré kuchařské knihy: je přehledná, bohatě ilustrovaná a přináší bezpočet praktických rad, které umožní proniknout do kulinářského umění i začátečníkům. Vedle klasických receptů z běžných surovin zde naleznete labužnické speciality převážně francouzské provenience, ale také řadu receptů z italské, řecké, německé, maďarské, čínské, indické či americké kuchyně. Jde o moderní rodinnou kuchařku, která nabízí základní i méně obvyklé kuchařské postupy a která uspokojí jak potřebu každodenní přípravy pokrmů, tak touhu po kulinářském dobrodružství pro slavnostní příležitosti. (1000 receptů a rad v 1000 fotografiích)... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , ReboOriginální název:
Savoir tout faire en cuisine, 2004
více info...
5 |
|
2 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Kuchařské umění od A do Z: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).