Kuchařské umění od A do Z přehled
Stéphane Lagorce
Publikace Kuchařské umění od A do Z nabízí všechny hlavní kvality dobré kuchařské knihy: je přehledná, bohatě ilustrovaná a přináší bezpočet praktických rad, které umožní proniknout do kulinářského umění i začátečníkům. Vedle klasických receptů z běžných surovin zde naleznete labužnické speciality převážně francouzské provenience, ale také řadu receptů z italské, řecké, německé, maďarské, čínské, indické či americké kuchyně. Jde o moderní rodinnou kuchařku, která nabízí základní i méně obvyklé kuchařské postupy a která uspokojí jak potřebu každodenní přípravy pokrmů, tak touhu po kulinářském dobrodružství pro slavnostní příležitosti. (1000 receptů a rad v 1000 fotografiích)... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , ReboOriginální název:
Savoir tout faire en cuisine, 2004
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kuchařské umění od A do Z. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Kuchařské umění od A do Z v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Mé knihovně | 6x |