Kvásek hodnocení
Lenka Mančíková
„V kvásku jsme dostali velký dar. Množící se energie v podobě kvásku pomáhá zasytit tělo i duši a po celé generace spojuje lidi a rodiny. Jeho síla tkví ve schopnosti zvětšovat se a dále růst. Někdy se jeho síla utlumí, aby pak opět zesílila. Kvásek se v mnohém podobá nám, lidem.“ Kvásek je organická hmota, která vzniká fermentačním procesem, při kterém aktivně působí mouka s vodou. Toto pomalé kvašení je jiné než u droždí. Na rozdíl od droždí při něm vznikají zdraví prospěšné bakterie, které náš organismus chrání před trávícími potížemi, oslabením imunity, nebo dokonce různými alergiemi. Tato kniha se stane vaším pomocníkem a průvodcem. Najdete v ní důležité informace o tom, jak kvásek funguje, jak se s ním peče, a také vám poskytne dostatek podpory a tipů, jak s ním úspěšně pracovat. Nádherné fotky k jednotlivým receptům jsou skvělou inspirací a jistě nenechají vaše chuťové buňky v klidu.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
3 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Kvásek: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.